Barlas_mom Ege_Ruya 4 ay 7 günlük oğlum bizde maflor kullanıyoruz. Mama içiyor oğlum sadece anne sütü yok. O yüzden bize oldukça iyi geliyor
Ege_Ruya Barlas_mom bizdede durumlar aynı anne sütü yetersiz fazlasıyla az mama içiyor o yüzden iyi geliyor 50 günlük olduk
Aak040422 Barlas_mom ne kadardır kullanıyorsunuz acaba benim kızımda 3 ay 18 günlük 2 aydır kullanıyoruz ne kadar devam edicez bilginiz var mı
Tugbaxx Barlas_mom https://www.google.com/shopping/product/1?q=maflor&client=ms-android-xiaomi-rev1&biw=393&bih=720&tbs=vw:g&prmd=isnv&prds=num:1,of:1,eto:5102231583721181704_0,prmr:1,pid:5102231583721181704,cs:1 Bu mu kullandgnz
Senaelif1 Serpilllll yo anne. Sütü alıyordu o zaman 3 aylıktı damlayla verdim ya da kaşıkla da verebilirsin demişti
Hlyslh Ege_Ruya probiyotik kullanmalı mıyım diye doktoruma sordum o da anne sütü doğal probiyotiktir ekstra kullanmanıza gerek yok dedi. Sizin bebeğiniz anne sütü almıyor mu ya da doktorunuz hangi sebeple probiyotik başlattı öğrenebilir miyim?
Ece011 Hlyslh başta bize de söylemedi doktor ama kaka yaparken çok zorlanıyordu kızım besin alerjisi çıktı zaten sonradan. O şikayete gidince önermişti doktoru.
Ege_Ruya Hlyslh alıyor anne sütü ama sindirim sistemi bebeklerde geç düzenlendigi için öneriyorlar hiç bir zararı yok faydası dışında
2kelebekannesi Ece011 nasıl öğrendiniz bende besin alerjisinden şüpheleniyorum sadece anne sütü aldığı halde kabız oldu kızım 55 günlük ki bbiogaiada kullanıyoruz 8 gün kaka yapmadı yaparkende çok ağladı yavrum
MelinayAsel29 Ege_Ruya kiIm isal 4 şase toz dan olusuyor paket dr nasil kullanacagimi soyledi ama sikligini soylemedi. Ishak şuan kizim
09Mira_ Bizde forbiole ve samp simplex verdi kızlar bugün başladık inşallah fayda eder kızıma önce mestil kullandık hiç fayda etmedi doktorumuz bunları yazdı anne sütü alıyor ama çok fazla gaz sancısı var ve büyük ihtimal da kolik bir bebek
Ege_Ruya 09Mira_ yed yediklerine çok dikkat etmelisin sap simpleksi 4 × 8 mi verdi biz de öyle kullanıyoruz etkisini gördük ama yediklerimizle dikkat etmezsek ne kadar gaz damlası kullanırsak kullanalım bebekler gaz oluyor
Ece011 2kelebekannesi benim kızım günde defalarca kaka yapıyordu, kabız değildi ama çok zorlanıyordu sürekli ıkınıyordu. Alerjisini daha 40 günlük bile değilken kakada kan görerek farkettik. Gürültülü ve zorlanarak ıkınarak kaka yapmak ve kanlı kaka ilk belirtileriydi. Kulak arkası kuruluk vardı birde. Bizde maflorla beraber nurse harveys gaz damlası kullandık 4 aylık olana kadar.
Oldugugibibiri Ege_Ruya 6. Aya kadar biogaia kullandık ek gıda ile birlikte kabızlık başlayınca Enterogermina Kids’e geçtik.
Tazeanne3 Ege_Ruya lakto Kids kullanıyoruz 1 yaşına kadar devam etmemizi söyledi doktorumuz 9 aylık ek gıda kabul etmediği in mecburen vermeye devam edicem
Elifinilki Ege_Ruya Yeşil kala yüzünden kullanacaktık ancak bebiş hiçbir şekilde ne anne sütünü ne de mamayı kabul etmedi bir tek memeyi istiyor içiremedim 🥲
jd16 İçeriğinde d vitamini de olan NBL probiyotik kullanıyoruz, 3ay kullanılacak dedi doktorumuz. 3.ay bitince sadece d vitamini kullanmaya devam edeceğiz. (mamaya damlatıyorum günde 1kez, 6damla)
rua_da_senhora_das_verdades Ege_Ruya 10.aydan sonra kullanmaya başladık alerji sebebiyle. NBL kids kullandık 2 ay. Şimdi bactovis kullanıyoruz. Memnun kaldım 2 markadan da. Hatta doğumdan itibaren kullansaymışım dedim .
Kararsizbirben Bize de kusmasi ve gazı için turuncu maflor verdi. İlk şişeyi eczaneden almıştık ikinciyi de trendyoldan bayagi yorumu olan bi yerden aldım ama sanki ilkini kullanırken daha iyiydi günlük kakasini yapardı. Şimdi 4 günü buluyo kusmasinda zaten hic azalma yok. Sahte olabilir mi ilaç siz fayda gördünüz mü
Ege_Ruya Kararsizbirben sahte değil de saklama koşulları belki farklı tutulmuştur sonuçta canlı bakteriler barındıran bir ilaç o sebepten etki görmemiş olabilirsin ben etki gördüm kullanıyorum doğduğu günden beri bugün 50 günlük olduk