Alasivar Samsai gayet iyi kilo almis benim ki 3260 dogdu 3.ay kontrolunde 5135di. Mama vermeyin bence her ay +500gr yeterli ama kilo alimi az diye vermistir. Bence kalitesini arttirin daha sık emzirin deneyin.
Samsai Alasivar bebeğim alerjik bi bebek neye alerjisi oldupunu tespit edemedik 😭 ilk ay 2945 ten 3800 e ikinci ay 4600 3. Ay 5000 gr a çıktı. Şimdide 5260 3.5 aylık. Son ay kontrolünde 400 gr aldığı için mama vermemi söyledi dr. Ama mama da alerji maması. Bebeğim neocateyi bepenmedş. Burdan bimarkadaş sağolsun evolvia verdi. Onu daha çok beğendi. Ama bana bir başka dr mama sakın verme bol bol emzir dedi. Ama bebeğim doymuş gibi davranmıyor ben emzirdiğimde. Kafam o kadar karışık ki 😭 kalitesini arttırmam içinde süt et yumurta vs yemem lazım onlarıda alerjiden ötürü yiyemiyorum
Samsai Alasivar boyu baş gelişimi nasıldı? Benimki gelişimde alt şersentilde kaldı diye canım çok sıkılıyordu. 50 cm doğdu şuanda 58.5 34 başıydı şuanda 39 başı 😔
meymisvebilgis Samsai mamayı şırınga ile verebilirsiniz bende öyle veriyorum kızıma, bir parmağımı ağzına verip yandan yavaş yavaş şırıngayla mamayı sıkıyorum, 1 buçuk aydır böyle yaptım hiç meme reddi yaşamadık
Elifatma Benim kız 3650 Gr doğdu şimdi 4 buçuk aylık 8500 Gr. 40 im çıkana kadar dut kurusu suyunu ve kendisini yedim sonrada yulaflı bisküvi falan yedim hiç aç kalmadım önemli olan su. Suyu hiç bırakmadım düzensiz beslensem de suyu hep içtim kısacası aç kalmayın sütünüz olur bide geceleri 1 kerede olsa emzirdim hiç aksatmadim
Sevvalldogan Busranur_65 bebeğiniz gazlı değilmiş ondan rahatmıştınız benim bebeğim 3 ay çıldırdı gazdan kaka yapamazdı öyle olunca yenmiyor korkudan
Busranur_65 Sevvalldogan kıyamam ya evet bende başta dikkat ettim baktım sorun yaşamıyorum oyüzden devam ettim her çocuk bir degil işte her birinin ayrı bi zor yanı var
Kevser_ cigdemkrkmz ben ne yesem yiyim sütümün kalitesi artmadı bestlak damladan sonra bebeğim kilo aldı onu kullandım çok iyi oldu
Mrn33bhr denizkabugu58 cevizleri kırıyor musunuz yoksa o şekilde tümden mi koyuyorsunux bı de sıcak su soğuk su farkediyor mu
Nurduman8 cigdemkrkmz merhaba bende dogumdan sonra verdiler ama ihmal ettim demir ilacini bu kadar önemlimismi kullanmaya baslayayim tekrar 27 gunluk oldum ama iki gun icip birakmistim gec kalmamisimdir dimi tekrar donmeye demir ilacina
cigdemkrkmz Nurduman8 ilk bir yıl diyordu danışman postta okumuştum. Sağlık ocağındaki hemşiremde devam et ilk 3ay demişti ama ben bir ay kullandım iştah açıyor diyede bu kadar çnemli olduğunu bilmiyordum devam edeceğim bir yıl boyunca
Gulsahek Melekanne91 kesinlikle doğru. Ben o hataya düştüm o gaz yapar yemeyeyim bu gaz olu diye diye sütümün kalitesini azalttım çpcuğum şimdi 7 aylık kilosu alt sınırda :/ keşke her şeyi yeseydim.
cigdemkrkmz Gulsahek zaten gaz yapan şeyler aynı zamanda süt yapan şeyler böyle saçmalık olabilemez ya
Aylizzmm cigdemkrkmz ilk bebeğim de doktor sadece emzir dedi bol bol ne kadar sık emerse okadar sütün gelir demişti birde bol suu Bana birde bestlak damla vermişti çok iyi gelmisti başka da birsey yapmadım ikinci bebeğim de de aynı 2700 doğdu bir aylik olduk 4 kiloyuz şuan
meymisvebilgis Samsai hayır parmağınızı emerse ve ağır ağır sıkarsanız -özellikle yanağına doğru- kaçmaz, parmak ile yapmanın bi sebebi de memeymiş gibi algılatmak bebişe
Kumsalbebek1 Deletedmom738372 biz henüz 23 günlüğüz ama 😄 sanki 23 yıl geçti gibi bı tane daha kızım var 5 yaşında ikisi olunca günler geçmiyor uykusuzluktan
NeseA Kızlar benim bebeğim 3780gr doğdu tabi şişkinlik falan 3600 kaldı şimdi 19 gönlük bebeğim bu gün sağlık ocağında kilosu 4100gr olmuştu iyi mi sizce sütüm yarıyor mu:) 51cm doğdu şimdi 54 cm olmuş
cigdemkrkmz Aybars-mom160821 makarna artıyor mu cidden ? Sanmam ya şöyle bi bakınca düzgün bi besin değeri yok yani ama doğruysa çalsın davullar 🕺😂
Kuzeyataannesi cigdemkrkmz Su, bol bol su, en az 3 litre, tahin, rezene çayı, yeşilliklerle din hepsi, bol bol semizotu ve maydanoz ye canım…