Tweetyy balkzm kahve dünyasının kahvesini cok seviyoruz biz. Bide esimin ispartada akrabalari var buraya gelen olursa oranin bi kahvesini var ondan aldırıyoruz cekme
Pirayeada Redpepper eminönünde çekip taze veriyorlar. Adanada da öyle ama çoğunluk mehmet efendi kullanıyor
balkzm Pirayeada teşekkür ederim Mehmet Efendi’yi hafif kullanmak lazım ozman püf noktası bu olsa gerek,ağır olmasın diyenler icin
balkzm Hayallerhayatolsa gelen arkadaşım dibekciymis😂senin için evde bulundurcam dedim 😂acıi kahveyi içti yüz ifadesi gözümün önüne geldkce kahkaha atasim geliyor 😂😂😂😂
Hayallerhayatolsa balkzm ben direk döküyom anam acı kahvede nazım geçenlere tabi alınmazlar benşm huyumu bilirler 😂😂😂
Demetbulut balkzm tam bir kahve bağımlısıyım büyğk fincanda içerim abduşlah efendi alıyorum bimden onun içimi gğzel geliyor mehmet efendi ağır geliyor ba a
elfen balkzm mehmet efendinin bi paketi diğer paketini tutmuyo. o yüzden pendik(istanbul) merkezde kurukahveci filiz hatun var, kahvesi efsane. oradan taze alıyorum.
midekoruyucu balkzm bakayım da buralarda başka marka bulmam zor, dağ başı gibi köydeyim mübarek, bişey bulamıyorum. İnternetten almam lazım. Ay bu aralar canım dibek kahvesi çekiyo 😂 şimdi nerden bulucam. Bebem uyusa da kahve içsem 🕺🏻
balkzm midekoruyucu uyur insAllah için tabi,bende temlzik yapıyorum kızımn. Uyku saatine kadar bitmiş olur,hemen bı kahve yapim sonrada 😂😂