berna_demir balkzm dün A101’den Keyfe damla sakızlı olandan aldım ben çok beğendim eğer farklılık arıyorsanız onu tavsiye ederim buram buram damla sakızı kokuyordu 😍 canım çekti her gün kahvaltıdan sonra içerim bir Türk kahvesi ama bunu dün aldım ilk defa bebem uyursa hemen yapıp içeceğim 💕
Leylaa_ balkzm Canım ben şekerlemeciden taze alıyorum zaten bi yerden sende öyle yapabilirsin Açık olan daha yumuşak içimli o yüzden koyu olan daha keskin olur tadı yoğun olur. Ben kahveyi çok severim ama açık renkli almam çünkü bana hafif geliyor diğer daha güzel oluyor damak zevki
Duyulurum balkzm sarraf marka bulursanız alın hafif ve güzel oluyor. Onun dışında şunu da çok beğeniyorum az kavrulmuş her zaman tercihim diğer türlü kahve yanmış oluyor sanki 🤎💚
balkzm Duyulurum teşekkür ederim baktım onada,evet Mehmet Efendi’nin kahvesi acı herkes içemiyor,o yüzden gelecek olan misafirleride düşünmek lazım,😂😂yoksa yüzleri ifadeleri değişkenlik gösteriyor😂😂😂
kartalice2020 balkzm koyduğunuz kutunun ağzını açık bırakırsanız köpürmez kahve bağımlısı olarak her markayı denedim köpürmediğini görmedim bazı püf noktaları var.ben biraz acımtırak sevdiğim için genelde içine tarçın koyarım 🤣
balkzm kartalice2020 ben ağzı açık hiçbirsey tutmam , vakumlu cam kavonazda saklıyorum zaten kahveyi, Mehmet Efendi’nin kahvesi yorumlarda yazan annelere göre bazen köpürmüyormuş
Busraata balkzm Arabaga taze çekilmiş,ya da kahve dünyası asla vazgeçmem.Rengi koyu,tadı keskin köpük köpük oluyor ondan başkasını içemiyorum
Karauzumum Pikapikapikacuuu ay bana çok sert geliyor o. İzmarit tadı alıyorum resmen 😏sanırım ben daha yumuşak içimli seviyorum
Pikapikapikacuuu Karauzumum ben de en sert kahve olsun istiyorum 😅 En acısı benim olsun. O ağımsı tada bayılıyorum.
BarlasMomm balkzm tuğba kuruyemisin turk kahvesi ve mirvari kahvesi güzel. Cogu sehirde magazasi var ama sizin yasadiginiz yerde yoksa trendyoldan siparis verebilirsiniz. Ben gidip magazasindan aliyorum hemen orda cekiyorlar kahveyi makineden