Selma-aygun37 balkzm normalde her markette var zaten tek tek bittikçe alıyordum ama ben bı bağımlıyım ve bittikçe bbebegimle sürekli çıkamıyorum ve her gün zam geliyor o yüzden iki seferdir Trendyol dan 12 li bı koli olarak alıyorum en azından 3 ay falan gidiyor
balkzm Selma-aygun37 tmm teşekkür ederim heme bakıyorum 😉 söylediğiniz markalara Trendyoldan bakıyorum arama kaydında herkese teşekkür ederim 🥰🥰
midekoruyucu balkzm hiç sorma. Benim kahvelerim hep bol köpüklüdür bazen an geliyor özel misafirim oluyor. Yeni paket açıyorum köpürmüyor 😒 deliriyorum
balkzm midekoruyucu evet benimde aynı sorun oldu paketi yeni açmiştim nyse farklı markalardan alırım artık🤗😉sizde bakın istersniz söylenilen markalara
midekoruyucu balkzm bakayım da buralarda başka marka bulmam zor, dağ başı gibi köydeyim mübarek, bişey bulamıyorum. İnternetten almam lazım. Ay bu aralar canım dibek kahvesi çekiyo 😂 şimdi nerden bulucam. Bebem uyusa da kahve içsem 🕺🏻
Milkshake Ben Mehmet efendinin tadını beğenmiyorum sanırım dışarda içtiklerimle alakası yok tugba nerde satılıyor
balkzm Milkshake bende beğenmedim, Trendyoldan bakın , söylenilen markaların Trendyol arama modunda kayıtlı şuan ,temlzik yapıyorum musist olduğumda hepsine tek tek bakicam😂😉
Denizmooom balkzm ben taze çektirip almayı da severim ama çabuk bayatlıyor. Paket olarak Mehmet efendi vs pek sevmedim ama A101 de var bi tane hem uygun hem de tadı güzel markasını hatrlayamadım özel servisinde var oda fena değil ikiside
balkzm Hayallerhayatolsa gelen arkadaşım dibekciymis😂senin için evde bulundurcam dedim 😂acıi kahveyi içti yüz ifadesi gözümün önüne geldkce kahkaha atasim geliyor 😂😂😂😂