Denizmooom balkzm ben taze çektirip almayı da severim ama çabuk bayatlıyor. Paket olarak Mehmet efendi vs pek sevmedim ama A101 de var bi tane hem uygun hem de tadı güzel markasını hatrlayamadım özel servisinde var oda fena değil ikiside
balkzm Milkshake bende beğenmedim, Trendyoldan bakın , söylenilen markaların Trendyol arama modunda kayıtlı şuan ,temlzik yapıyorum musist olduğumda hepsine tek tek bakicam😂😉
balkzm Hayallerhayatolsa gelen arkadaşım dibekciymis😂senin için evde bulundurcam dedim 😂acıi kahveyi içti yüz ifadesi gözümün önüne geldkce kahkaha atasim geliyor 😂😂😂😂
Tweetyy balkzm kahve dünyasının kahvesini cok seviyoruz biz. Bide esimin ispartada akrabalari var buraya gelen olursa oranin bi kahvesini var ondan aldırıyoruz cekme
Pirayeada Redpepper eminönünde çekip taze veriyorlar. Adanada da öyle ama çoğunluk mehmet efendi kullanıyor
balkzm Pirayeada teşekkür ederim Mehmet Efendi’yi hafif kullanmak lazım ozman püf noktası bu olsa gerek,ağır olmasın diyenler icin
Hayallerhayatolsa balkzm ben direk döküyom anam acı kahvede nazım geçenlere tabi alınmazlar benşm huyumu bilirler 😂😂😂