Mehmetereninannesi Kızlar sizleri tebrik ediyorum 18 Haziran tartı günümüz her gün en az 30 dk daha fazla yapbilrsnz yani dayanabildipinz yere kadar yapın ve yorumlara kaç dk yaptıysanız yazın . Asla ertelemeyin . Yemeği de en geç 19 da sonlandırın HLmom Miniminnakbebe Peynirliomlet Pinarerdem1 Bezelyem Littlebird Peynirliomlet Ballicoregimm Ylz1641 Tugceden34 Nurdnc Elmel Momandbaby
Miniminnakbebe Mehmetereninannesi dün yapamadım ama bugün başladım inşallah devam ederim kurtulalım şu kilolardannnnn
balyanakannesiiiii Mehmetereninannesi 9 haziran 30+30 toplam 1 saat leslie - 10 dk bisiklet - 10 dk karın egzersizleri yapıldı 👍🏻
Bezelyem Mehmetereninannesi bu akşam 19dan sonra bir şey yemedim ve 2 mil leslie + 20 squat +20 mekik.
Mehmetereninannesi Veragillerden ama biz dün başladık sen yarın diyorsun arada 3 gün oynamıs olacak bugün bir fırsatta yapabilirsin
SaskinOrdeginAnnesi Mehmetereninannesi aynı şeyi bu gün duşundum bi 7-8 bende de var fazlalık hadi Bismillah
Veragillerden Mehmetereninannesi Ben dün 10 bin adım attım, bugün de on bini tamamlarım, o yüzden demiştim, ben zaten eskiden beri Leslie yapan biriyim, Leslie 3 mil= 10 bin adım, o yüzden yarın video ile başlayayım dedim ❤️
SaskinOrdeginAnnesi Mehmetereninannesi tamamdrı yaptım bakalım yarım saat yeter bu gğnlük baya hamlamışım ama😅