Sesedasel Mehmetereninannesi varım be böyle bi gaz bekliyordum şu anda 69.50 daha bu sabah tartındım hadi başlayalım 👊🏼🏃🏻♀️
Mehmetereninannesi Sesedasel hoş geldin bugün ilk sporunu yapmanı ve gelip yazmanı istiyorum erteleme kalk yap 😇
balyanakannesiiiii Mehmetereninannesi ben diğer postlarınızda vardım bu sefer yine varım hatta bugün 1 saat leslie yaptım 👍🏻
Aryasya Miniminnakbebe yorgunken emzirmeyin diyorlar ben ilk kizimda da spor yaptim aktif olarak simdide yapmaya calisiyorum aksi takdirde 2 sene boyunca duba gibi kaliriz
Mehmetereninannesi gossipannee herseyde az az yemek şeker ve ekmekten olabildiğince uzak durmak en az 3 lt su 😁
Okyanustakibulut Mehmetereninannesi ne zaman başlasam 2 günde pertimi çıkarıyor o kadın kafayı yemiş o 😂😁
Mehmetereninannesi Fatma-Azra2 hoş geldin bugün ilk sporunu yapmanı ve gelip yazmanı istiyorum erteleme kalk yap 😇
Mehmetereninannesi miniyengecburger hoş geldin bugün ilk sporunu yapmanı ve gelip yazmanı istiyorum erteleme kalk yap 😇
Mehmetereninannesi Pinarerdem1 hoş geldin bugün ilk sporunu yapmanı ve gelip yazmanı istiyorum erteleme kalk yap 😇
Mehmetereninannesi 1Emirbebek hoş geldin bugün ilk sporunu yapmanı ve gelip yazmanı istiyorum erteleme kalk yap 😇