Alse35 Mehmetereninannesi benim gittiğim öyle hazırlamadı klasik diyet listesi verdi tekrar diyetisyen arayışındayım 14 kg daha vermem laZım var mı bildiğin online işini güzel yapan bi diyetisyen 🤗
Mysons Mehmetereninannesi süper valla. Ben 2 ayda 10 kilo versem harika olur. Simdi 66 67 kiloydum. Yarin sabah tekrar tartışırım. Offf 60 kilo olsam bile bana o kilo yakışıyor boyum da kısa değil çünkü 60 yetiyor
Okyanustakibulut Mehmetereninannesi ben zayıflamak değil karın ve popo sıkılaştırma istiyorum Leslie işe yarar mı bu konuda
Mehmetereninannesi Fatma-Azra2 hoş geldin bugün ilk sporunu yapmanı ve gelip yazmanı istiyorum erteleme kalk yap 😇
Hacerklk Mehmetereninannesi Bende eskiden leslie ile vermiştim.3 çocuk annesiyim doğum yapalı 3 buçuk ay oldu yarın güncel kilomu paylaşayım.Böyle bir motivasyona çok ihtiyacım vardı gerçekten harika bir fikir👏👏👏
miniyengecburger Mehmetereninannesi inşaallah ben de başlayıp yapabilirim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 7-8 kilo fazlam var ☹️☹️☹️
Mehmetereninannesi miniyengecburger hoş geldin bugün ilk sporunu yapmanı ve gelip yazmanı istiyorum erteleme kalk yap 😇
Mehmetereninannesi Pinarerdem1 hoş geldin bugün ilk sporunu yapmanı ve gelip yazmanı istiyorum erteleme kalk yap 😇