Mysons Mehmetereninannesi süper valla. Ben 2 ayda 10 kilo versem harika olur. Simdi 66 67 kiloydum. Yarin sabah tekrar tartışırım. Offf 60 kilo olsam bile bana o kilo yakışıyor boyum da kısa değil çünkü 60 yetiyor
Alse35 Mehmetereninannesi benim gittiğim öyle hazırlamadı klasik diyet listesi verdi tekrar diyetisyen arayışındayım 14 kg daha vermem laZım var mı bildiğin online işini güzel yapan bi diyetisyen 🤗
Okyanustakibulut Mehmetereninannesi ben zayıflamak değil karın ve popo sıkılaştırma istiyorum Leslie işe yarar mı bu konuda
Mehmetereninannesi Fatma-Azra2 hoş geldin bugün ilk sporunu yapmanı ve gelip yazmanı istiyorum erteleme kalk yap 😇
Hacerklk Mehmetereninannesi Bende eskiden leslie ile vermiştim.3 çocuk annesiyim doğum yapalı 3 buçuk ay oldu yarın güncel kilomu paylaşayım.Böyle bir motivasyona çok ihtiyacım vardı gerçekten harika bir fikir👏👏👏
miniyengecburger Mehmetereninannesi inşaallah ben de başlayıp yapabilirim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 7-8 kilo fazlam var ☹️☹️☹️
Mehmetereninannesi miniyengecburger hoş geldin bugün ilk sporunu yapmanı ve gelip yazmanı istiyorum erteleme kalk yap 😇
Mehmetereninannesi Pinarerdem1 hoş geldin bugün ilk sporunu yapmanı ve gelip yazmanı istiyorum erteleme kalk yap 😇
Mehmetereninannesi 1Emirbebek hoş geldin bugün ilk sporunu yapmanı ve gelip yazmanı istiyorum erteleme kalk yap 😇
Mehmetereninannesi Mysons aynen öyle azmedersen basarırsın hoş geldin bugün ilk sporunu yapmanı ve gelip yazmanı istiyorum erteleme kalk yap 😇
Merilice Mehmetereninannesi termal takımımı giyip yarım saatlik leslie yaptım geldim 🤞🏻 yarın sabah tartı sonucunuda yazarım 🧡