Gryffindor Afram_miram Bir de plastik kapaklı bir kutuda bulaşık deterjanı vardı ama şimdikiler gibi sıvı değil daha katı slime gibi 😃
Gryffindor SweetPaw Bir kere kuzenimin cipsinden 20 tane taso çıkmıştı böyle birbirlerine yapışmış gibi. Fabrika üretim sırasında hata yaptı sanırım. O anki çocukluk şokumuzu düşünsene 😃😃
Afram_miram Gryffindor evet yaaa ben bulaşık yıkama bahanesine avuçlayıp dururdum onu elma kokardı yiyesim gelirdi onu hep 😂😂
nalanablaa Gryffindor yaa öyle güzel yakartop oynardım ki ben bi ortaya geçince bi daha kimseye sıra gelmezdi ne güzel günlerdi bee
fn2827 Gryffindor ben köye götürüyorum yazları çok güzel vakit geçiriyor çocuklar köyde.herkes birbirini tanıdığı için gözüm arkada kalmadan oyun oynamaya gidiyor. Bebeğimde köy de geçiricek nasipse yaz aylarını.
Nurellaaaa Gryffindor Evcilik Yerden yüksek Seksek İp atlama Körebe Ortada sıçan 😂 Yağ satarım bal satarım
fn2827 Gryffindor uzun eşşek göt kazmaca çanak çömlek birdir bir kota balık 9 taş çizgili taş üç taş 5 taş saklanbaç elim sende ip atlama Yakan top İs top Çocukluğum deyince direk aklıma gelen oyunlar bunlar😁çok güzel bir çocukluk geçirdim