Gryffindor Afram_miram Ya o çamaşır suyu bidonları sarı olanlar di mi. Tam bir zehirdi onlar 😃 annemi sürekli o bidonla hatırlıyorum ahaha 😃
Gryffindor Basakbebeksipsapsop Yaaaa evet hatta yeğenime de öğrettim bilmez miyim. Ama belli bir zaman sonra oyun tıkalı kalıyordu 😃
gezgin_anne Deletedmom0099 ip oyunun adı üçgen böyle farklı tarafa dönüp diğer oyuncuları şaşırtmaya çalışırdık
Gryffindor SweetPaw Bir kere kuzenimin cipsinden 20 tane taso çıkmıştı böyle birbirlerine yapışmış gibi. Fabrika üretim sırasında hata yaptı sanırım. O anki çocukluk şokumuzu düşünsene 😃😃
Gryffindor Afram_miram Bir de plastik kapaklı bir kutuda bulaşık deterjanı vardı ama şimdikiler gibi sıvı değil daha katı slime gibi 😃
Afram_miram Gryffindor evet yaaa ben bulaşık yıkama bahanesine avuçlayıp dururdum onu elma kokardı yiyesim gelirdi onu hep 😂😂
nalanablaa Gryffindor yaa öyle güzel yakartop oynardım ki ben bi ortaya geçince bi daha kimseye sıra gelmezdi ne güzel günlerdi bee
fn2827 Gryffindor ben köye götürüyorum yazları çok güzel vakit geçiriyor çocuklar köyde.herkes birbirini tanıdığı için gözüm arkada kalmadan oyun oynamaya gidiyor. Bebeğimde köy de geçiricek nasipse yaz aylarını.