fn2827 Gryffindor ben köye götürüyorum yazları çok güzel vakit geçiriyor çocuklar köyde.herkes birbirini tanıdığı için gözüm arkada kalmadan oyun oynamaya gidiyor. Bebeğimde köy de geçiricek nasipse yaz aylarını.
Nurellaaaa Gryffindor Evcilik Yerden yüksek Seksek İp atlama Körebe Ortada sıçan 😂 Yağ satarım bal satarım
fn2827 Gryffindor uzun eşşek göt kazmaca çanak çömlek birdir bir kota balık 9 taş çizgili taş üç taş 5 taş saklanbaç elim sende ip atlama Yakan top İs top Çocukluğum deyince direk aklıma gelen oyunlar bunlar😁çok güzel bir çocukluk geçirdim
Gryffindor Buuseg Ay şimdi hatırladım. Dört bir tarafta dört bir tarafta kare çiziyorduk. Ortalarına rakam yazıyorduk. Mesela dörtlerdeyiz diyelim taşı bulunduğumuz yerden dört yazılı kutuya atıp denk gelirse tek ayak üstünde oyuna başlıyorduk 😃😃 ay inanmıyorum ya çok güzel oyundu oynayasım geldi 😃😃
fn2827 Gryffindor benim eşimin ailesinde köyde ler benimkilerde.kayınvalidemlerin köyü bize yakın olduğu için hafta sonu bir günlüğüne bile gidebiliyoruz.annemler uzak olduğu için yaz ayının yarısını annemde geçiriyorum.çok rahat ediyor çocuk. Eminim bebeğimde rahat edicek.hem kovucu sıcaklardan kaçıyoruz iyi oluyor
Peynirliomlet Gryffindor Yedi kule, gulle (bilye) , ortada kalmaç, çizgi , ip atlama, hulahop, lastik oynardık bide 😂 ha bir de yalak oynardık yine bilyelerle bu konuştuklarım Adana’ca😂