Badehandeyldz Elifmoms Netflix de popüler listesinde palpito diyor bi dizi izledim zaten 1 sezon var spolier vermiyim bazı açık sahneleri dışında güzeldi❤️
Elifmoms Badehandeyldz ya geçen gördüm dolaşırken organ mafyası gibi bişeydi dursun sonra bakarım diye kaydettim hatta 😀 aklımda kalsın yine
Oylesine_biri Elifmoms ben kalifatı izledim en son keşke 2 sezonu olsa dedim biterken dizi bu arada tavsiyeleri almaya geldim
NehirVolkan Elifmoms ayy ben de bi ara takmıştım dizi pek sevmem Hint dizisi ama 3 khanın filmleri çok güzel Aamir khan,shah rkuh khan , salman khan ☺️
Yaduuu Elifmoms yeşil yol ' u tekrar izledik geçen gün 😍 eski filmleri tekrar izleyesim var bu aralar. Piyanist i izleyecegim birde Fatma yi izledim sonu öyle bitmeseydi iyiydi 🙃
Elifmoms Yaduuu yeşil yolu çok izlemek istiyorum bir türlü fırsatım olmadı piyanisti izledim de Fatmayı çıkaramadım 😅
Yaduuu Elifmoms 😂 Fatma Burcu biricik ' in dizisi Netflixte. Eskilerden cesur yürek te tavsiyemdir çok güzel filmdi.
Fidan47 Kuzy12_ bnde en son onu izledim ve bayıla bayıla izledim the Mentalist diye bı dizi var lucifer a biraz benziyo polisiye oda çok komik ve güzel
Ekim-4 Elifmoms eşimde bende film dizi hastasıyız en son see bitti şimdi halo yu izliyoruz . El chapoyu 3 yıl önce izlemiştik müziği hala kulağımda çok sevmiştim.ondan sonra el recluso izlemiştik tavsiye ederim
Deletedmom_22 Ekim-4 el çapoyla kafayı bozmuştu benimki bir aralar 😂 ben pablo escobarı izlemiştim birkaç kez🙈😂onu çok beğenmiştim