Yaduuu Elifmoms 😂 Fatma Burcu biricik ' in dizisi Netflixte. Eskilerden cesur yürek te tavsiyemdir çok güzel filmdi.
Rainnnn Elifmoms bol bol kırmızı balık ceviz adam şip şap şop 😂 aaaaa bide otobüsün tekerleği yuvarlakkkk favorimiz 😂 ara sırada havlayan köpek 😂
Asel20ava Elifmoms Netflix de chicago med izliyorum. Bizim doktorlar gibi ama çok daha kapsamlı beni sardı. Toplam 4 sezon 3. sezona ne ara geldim bilmiyorum 😅
cahillesohbetikestim Elifmoms lost in space izliyoruz şuan da onun öncesinde de new amsterdam ve perakende palas izlemiştik
cahillesohbetikestim DemetF snowpiercer ben de izliyordum ama üçüncü bölümde kaldım ilerleyemedim bir türlü
Zebe Şu sıralar akşam bebekleri uyutup friends izliyoruz. Açıkçası başta karmakarışık geliyordu, sahneler anında değişiyor, takip etmekte zorlanıyordum. Ama şu an çok beğeniyorum uyusalar da izlesek diyoruz 😂
Hndealnathn 365 days - 365 days:this day izledim en son.2 haftadır hicbirsey bakamadım kız dış cikariyor oğlan hasta yattığım yerde kalıyorum yatmaya hacet yok oturduğum yerde uyuyorum🤦🤷🥴
Elifmoms Hndealnathn ya bizde izledik onu 😀 Allah şifa versin biz de de durumlar aynı bayramdan beri kızlar da eşimde hasta hepsi salya sümük 🥺 küçüğü de diş çıkarıyor büyüğüne de tuvalet eğitimine başladık bende hunilendim bu aralar 🥳 her gün izleyemiyoruz ama fırsat buldukça izliyoruz işte
Tugba_mirac Sen Yaşamaya Bak 😊💟 (Netflix) Bekar bir anne olan Melisa hasta olduğunu ve çok az ömrü kaldığını öğreniyor. Bu kısa sürede aşık oluyor ve oğlunu emanet edecek bi adam buluyor acaba bu adam kim 😉