balporsuguu Elifmoms su an cennete hosgeldiniz’i izliyoruz.Pek sevemedim ama basladik diye devam ediyorum
Minnakordek Elifmoms handmaids tale mükemmel bir dizi şiddetle tavsiye ederim izledikleri min en iyisi
Stardust1 Minnakordek Ben yayınlanan tüm sezonlarını bitirdim yeni sezonunu bekliyorum 🥳 bence de çok iyiydi bu seri 👍🏼 Size iyi seyirler 📺
Snowglobe Elifmoms elitte yi izledik. 5. Sezondan oluşuyor. 4. 5. Sezon biraz çöptü ama ilk 3 e ayıp olmasın diye izledik 😂 konusu ise Bi okuldaki öğrencilerin başından geçen cinayetleri çözmeye çalışıyorlar her sezon. Biraz erotik ama güzeldi
Elifmoms Snowglobe 2 sezondan sonrası çöp gerçekten 4. Sezonu da zoraki başlamıştık ilerlete ilerlete izledik resmen 😂 5ten haberim yoktu ama izlemeyiz sanırım kabak tadı vermişti artık 🥺
Elifmoms Winner eşim TV izlemeyi sevmiyor tek izlediğimiz dizi gönül dağı o da benim zorumla izliyor 😅
DemetF Elifmoms biri trende geciyor dunya donuyor trende hayat kuruluyor hayatta kalma savasi liderlik savasi vs digeri buyucu bir kizin hiyakesi
Elifmoms NehirVolkan hint filmleri izlemeyeli uzun zaman oldu eşim sevmiyor çok uzun diye 😒çocuklardan önce kendim izliyordum hatta 30 35 tane film izlemişimdir. Şimdi anca birlikte izlediğimiz için fırsat olmuyor 😀 yine de bakacağım buna 🍿
Elifmoms mucizelerimhu ahahha kız sen annem misin 😂 ay o kanal 7 deki hint dizilerine sarmış izleyip duruyor bana gelince de açıyordu ben kapatyordum filmleri güzel de dizilerini sevemedim
mucizelerimhu Elifmoms😄😄 Hiç sorma kayın validem sayesinde oldu izlemiycegim diyordum aynı evin içinde yaşayınca mecbur izliyorum sonra bağlanıyorum geçen ramazandan beridir kendi evimdeyim bu sefer merak edip izliyorum😊😊
Hypatia1 Elifmoms gilmore girls 7 sezom . Anne kızım ilişkileri anlatıluyor. Anne mükemmelliyetçiliğe soyunmuyor ve ilişkileri muazzam
Elifmoms busrakigili0 şu kıvancın oynadıgı dimi geçen dizilere bakarken denk geldim yorumlarına genel olarak begenilmiş bende bakayım bi izlenebilir 🙂
eceunverkanra Elifmoms Erşan kuneriyi izliyorum ama daha bitmedi😂 Ondan once Yakamoz S-245’i izlemistim begenmistim
Elifmoms eceunverkanra ya kimse begenmemiş siz begendiniz mi 😂 eşim de tam bir Cem Yılmaz hayranı hatta geçen izleyelim dedi bende kimse begenmemiş ama dedim adam ince espri yapıyor herkesin begenmemesi normal anlayan begenir dedi 😒😂