zeynep-1206 Minisin_annesi bende cok begenıyorum ama bazende içim daralıyo kadının annası babası yok hep kaynana kayınbaba 😵💫
Sariiannee Veragillerden Tom aşık oluyor ama kavuşamıyor,kendini trenin önüne atmak için raylarda bekliyor ve jerry onu tek bırakmıyor o da yanına oturuyor ve ikisi de trenin altında kalıyor. @zeynep-1206
oksitosin Deletedmom00881 aslında yapmamış uzun yol şöförüymüş her meslekten insnla konuşup anı defteri tutmuş shksjfhfn
AnnaKurt BenMathilda Bence kendine öz güveni yok diye 😂 kartal gibi değil çünkü napsin o da kaz kankariyla mutlu 😂
AnnaKurt zeynep-1206 Maşa ve Koca Ayı da bence koca ayı ya dedesi ya babası. Mesajı böyle alıyorum ben.
Dondurmalikahve zeynep-1206 Tom ve jerrydeki yaşlı kadının yüzünü neden biz göremiyorduk neden bu kadar gizliydi.
zeynep-1206 AnnaKurt geçenlerde z takımı diye bisey acmıs benım ki sadece yemeklerde tabletten izliyo youtube, biraz baktı sonra korkarak kaçtı o nasııl bi çizgi film ya 😵💫😄
g-k-s0212 zeynep-1206 pepenin kız kardeşi iki tüy saçı var ama koşuyor zıplıyor, dağ bayır gezip şarkı söylüyor, acaba kaç aylık ? 😅 Rafadan tayfa yazın çok sıcaktan şikayet ettiği bölümlerde bile neden kazakla geziyor ? 😅
zeynep-1206 g-k-s0212 sen öyle diyince niloya metenin kardesı geldi aklıma hepsi ormanın ıcınde güle oynaya takılıyolar hıc annelere dertleri yok🤣🤣
Esmablt g-k-s0212 yaaa rafadan tayfa da ki çocuklar neden hep aynı kıyafetleri giyiyor çok merak ediyorum 😂
Busragokceberra zeynep-1206 Rafadan tayfanin aileleri nerde neden okula gitmiyorlar hadi buyudulerse işe niye çalışmıyorlar ekonomi bu kadar kötüyken🤣🤣
HamzaSiracveBen Busragokceberra ben sadece hayrinin babasının baklavacı kamilin baabsı zaten bakkalları var bir de Rüstem abının kofteci oldugunu biliyorum. Ve eski 90 lar cocuklugunu canlandırıyorlar diye biliyorum