Beno zeynep-1206 ninja kaplumbağalar işsiz güçsüz takılıp hergun pizza alacak parayı nerden buluyordu
zeynep-1206 Minisin_annesi bende cok begenıyorum ama bazende içim daralıyo kadının annası babası yok hep kaynana kayınbaba 😵💫
Zezz zeynep-1206 rafadan tayfada yaz kış ayni kiyafeti giyiyorlar esiminde bu ilgisini cekti neden acaba
Deletedmom_109 BenMathilda Bunu yazan kişi aaa düşünsene Martıların içinde bir kartal ne kadar komik demiş olma ihtimali de yüksek 🤷🏻♀️ 😁
Sariiannee Veragillerden Tom aşık oluyor ama kavuşamıyor,kendini trenin önüne atmak için raylarda bekliyor ve jerry onu tek bırakmıyor o da yanına oturuyor ve ikisi de trenin altında kalıyor. @zeynep-1206
oksitosin Deletedmom00881 aslında yapmamış uzun yol şöförüymüş her meslekten insnla konuşup anı defteri tutmuş shksjfhfn
AnnaKurt BenMathilda Bence kendine öz güveni yok diye 😂 kartal gibi değil çünkü napsin o da kaz kankariyla mutlu 😂
AnnaKurt zeynep-1206 Maşa ve Koca Ayı da bence koca ayı ya dedesi ya babası. Mesajı böyle alıyorum ben.
Dondurmalikahve zeynep-1206 Tom ve jerrydeki yaşlı kadının yüzünü neden biz göremiyorduk neden bu kadar gizliydi.