AnnaKurt BenMathilda Bence kendine öz güveni yok diye 😂 kartal gibi değil çünkü napsin o da kaz kankariyla mutlu 😂
AnnaKurt zeynep-1206 Maşa ve Koca Ayı da bence koca ayı ya dedesi ya babası. Mesajı böyle alıyorum ben.
Dondurmalikahve zeynep-1206 Tom ve jerrydeki yaşlı kadının yüzünü neden biz göremiyorduk neden bu kadar gizliydi.
zeynep-1206 AnnaKurt geçenlerde z takımı diye bisey acmıs benım ki sadece yemeklerde tabletten izliyo youtube, biraz baktı sonra korkarak kaçtı o nasııl bi çizgi film ya 😵💫😄
g-k-s0212 zeynep-1206 pepenin kız kardeşi iki tüy saçı var ama koşuyor zıplıyor, dağ bayır gezip şarkı söylüyor, acaba kaç aylık ? 😅 Rafadan tayfa yazın çok sıcaktan şikayet ettiği bölümlerde bile neden kazakla geziyor ? 😅
zeynep-1206 g-k-s0212 sen öyle diyince niloya metenin kardesı geldi aklıma hepsi ormanın ıcınde güle oynaya takılıyolar hıc annelere dertleri yok🤣🤣
Esmablt g-k-s0212 yaaa rafadan tayfa da ki çocuklar neden hep aynı kıyafetleri giyiyor çok merak ediyorum 😂
Busragokceberra zeynep-1206 Rafadan tayfanin aileleri nerde neden okula gitmiyorlar hadi buyudulerse işe niye çalışmıyorlar ekonomi bu kadar kötüyken🤣🤣
HamzaSiracveBen Busragokceberra ben sadece hayrinin babasının baklavacı kamilin baabsı zaten bakkalları var bir de Rüstem abının kofteci oldugunu biliyorum. Ve eski 90 lar cocuklugunu canlandırıyorlar diye biliyorum
Birtekbirciftannesi Deletedmom00881 yapmamış aslında kamyon mu tır şöförüymuş her seferinde yanına birini alırmış onlar hayatlarını anlatırlarmış oda kendisi yaşamış gibi yazmış tabi bunu söylüyor yani onların anlatıklarını yazdım diye(cevap veren oldu mu bilmiyorum) bende yazayım yinede😊
Deletedmom00881 Birtekbirciftannesi evet bu bölümü biliyorum ama diğer bölümlerde de sürekli başka bir yeteneği var 🤣
JUTENYA DefneRana3881 canım kardeşimdeki babayla anne de öyleydi ya çocuğun yapmaması gereken şeyleri bile normal karşılıyorlar sonrada garibim çocuklar bizdende bekliyorlar bence buna biraz dikkat edilmeli
Keremikoo zeynep-1206 coyote nin cizdigi tunelden coyote nin gecemeyip road runnerin gecmesi. Neden neden?😂