AygulSina Dddenizd gecmis olsun kisa dogru bizde yaptiricaz insallah oglumu arastirmak cok onemli seninde dedigin gibi
dolunay_6 Dddenizd yok olurmu hiç bende yazdım burda dikkat edilmesi gereken bence en önemli konu şimdi olsa asla yaptırmazdım ileriki yaşlarını beklerdim ama oldu bikere şükür iyileşti sizinde iyileşir umarım en kısa zamanda bol bol sarılın bebeğinize 🌷
Dddenizd dolunay_6 insallah canım bizimde bitiklik vardı enfeksiyon oluyordu sürekli o yüzden yaptırmak zorunda kaldım yoksa bende büyüdüğünde yaptıracaktım
iamthed Dddenizd Benim oğlumda da bitiklik varmış. Siz ne zaman yaptırdınız? Şu an 15 günlük benimki çok mu erken acaba haftaya yaptırsam?
[silindi] Elele benim oğlumda çok ağlamıştı ama hissetmez herhalde ya benimde kafamda hep hissetti korkusu vardı
Elele [silindi] bize de doktor başlarken acı hissetmez korkmayın sadece bacakları bağlı diye tedirgin olur ağlar falan dedi ama tam ben susturdum keserken bi daha ağladı falan acaba hissetti mi bilemiyorum 🙄
CerenBulut Dddenizd anladım bende kadın Doğum diyimce anlayamadım rabbim şifa versin inşaallah miniğe 🤲🏻
Mirac_21032019 Dddenizd uyuşturmadanmi yapmişlar ahh yawrum benimmm kiyamam yaa ne acı cekmistir😫 bende eylulde dusunuyorum sunneti 6 aylik olucaz inan korktum şu an 🙄
Dddenizd iamthed Siz bilirsiniz ama 3. ayı geçirmeyin bide bitik olduğu zaman sürekli enfeksiyon kapıyor pipi ucu kızarıyor sürekli bizim öyle oldu çok geç kaldık biz
Mirac_21032019 Zynphlvn 6.cı ayimiza 1 hafta kala olmus olacak yinemi sakincali olur tereddut ettim simdi
Zynphlvn Mirac_21032019 ozaman 5 buçuk aylık oluyor bir sıkıntı olmaz 6. Ayını doldurmuş 7 ayına doğru yapıldığında önermiyorlar 😊
GmzSnn Dddenizd dikişli sünnetlerde kanama her zaman yüksek ihtimalle olabiliyo pansuman gerektiriyo geçmiş olsun büyük olay atlatmışsınız