Arkadaşlar dün konu açmıştım sünnet ile ilgili biz dün sünnet olduk ve oğlum sünnet sırasında çığlık çığlığa ağladı ve birdaha altını açtırmada hep çığlık attı eve gittiğimizde bezinde çok kan vardı ve başka hastaneye gittim ogün akşam oradakiler şaşırdı bizi yatırdılar kanını durdurmaya çalıştılar malesef bugün akşam üstüye kadar durmadı ve tekrar sünnete alacaklarını düzeltme yapacaklarını söylediler kan tahlilleri iyi çıktı Allaha şükür ben çok ağladım çünkü dün oğlum sabaha kadar acı çekti ve ağladı inledi aynı acıyı çekecek diye çok korktum Allahıma şükürler olsun çok iyi bir hocaya denk geldik çocuğum hissetmedi bile ve şuan durumu çok iyi. Sünnet çok önemli arkadaşlar basite almayın ben tavsiye üzerine gittim ama iyi araştırmam gerekiyormuş demekki çocuğumun bildiğiniz uyuşmadan olmuş o acıları hissetmiş bugün tekrar olduğunda gıkı çıkmadı Allah daha kötü dert vermesin ama sünnet olacağınız doktoru iyi araştırın ve size tavsiyem bebeğinizi 6 aydan sonra 1 yasına kadar sünnet ettirmeyin çok hareketli oluyorlar ve dur ne demek bilmiyorlar ben bütün gece uyumadım dikkat ettim ama çok riskli size kalmış.