Mariposa bende aynı dertten muzdaribim 😑 2,5 yaşına yaklaştı kızım ve 1 yıldır büyüklerinden,küçüklerinden sürekli şiddet gördü kimisi sevmek isterken boğazları, tırnakladi,kafasına vurdu kimisi korktuğunu anlayınca daha çok yapmaya başladı sürekli sakın kaldım istemeden yapıyorlar annecim yanlışlıkla olmuş ya da o küçük bilemiyor diye telkin ettim ama hepsinin anneleri karşıdan baktı hep 🥴 çok sakin bir kızım var asla kimseye vurmaz zarar vermez küçüklerin severken bile sürekli uyarmisimdir yüzünden değil ellerini sev diye nereye gidersem de gideyim gözüm sürekli üzerindedir, hele ki bir bebek varsa yapmaz dyp yinede yalnız bırakmadım ama aynı özeni karşıdan hiç göremedim sürekli aglayip zarar gören bnm kızım oldu 🥺 artık heleki belli kişileri o gelmesin bana vuruyor diye istemiyor. En son geçen haftalarda kendisinden 1 yaş kadar küçük bir kız çocuğu yanından geçti geri döndü bir daha ve kendi kendine duran kızımın yüzüne vurdu sadece benmkinde değil tüm çocuklara aynısını yaptı ve annesi meydan da bile yoktu aldım yine yanlışlıkla oldu dedim ama artık büyüdügu için farkında ve hayır bilerek yaptı dedi çocuk 🥺 bu durumdan çok memnun olmasam da maalesef bende artık sana vurana sende vur demeye başladım 1.5 senedir baş edemiyorum çünkü kimseyle.