Kbrbisi28 Ensesinden opmek 😘🤭 Dişlerimi sıkarak vallahi seni sıktırasım var coccukkk diye bagirinmak 😁😘🤭
Zyneepemree Grininyuztonu akşamları en geç 9 da yattığı için geceleri çok özlüyorum emzirmeye uyandığında öpüp gülüşüp uyutmaya çalışıyorum nasıl bi psikopatsam ksksksks
fn2827 Grininyuztonu mıncıklayarak sevmek severken kendimi kaybediyorum😁sürekli ellerine bakmak. Emeklediği için ellerini sürekli kontrol ediyorum yapışıp bişey yutmasın diye. Toto koklamak.
kubraanne Grininyuztonu hep karnı acmi acaba diye düsünmek öncelik ona yedirmek. Üsüdümü diye elini ayagını kontrol etmek uyurken nefesini dinlemek totişini sevmek yanakları öpüp ısırmak yeni yeni konusuyor degisik cümleler kuruyor onun o tatlı konusmalarını dinlemek 😌🙏
balkizannesiiiii Grininyuztonu totosunu opmek koklamak burnunu elle silmek ustume isese bile tiksinmemek 😂😂 daha neler neler
aylizinannesiii simiyyy anneliğin özeti işte gözlerim doldu okurken anne olmak yeni bir birey yapıyor bizi ben geriye dönüp baktığımda bu ben miymişim diyorum şimdiki halim daha çocuksu ve korumacı çok farklı duygu 💖💖
simiyyy aylizinannesiii kesinlikle. Hiç keşfetmediğim bir benle tanışıyorum bu aralar özellikle. İyisiyle kötüsüyle sınırlaeımı uçlarımı görüyorum. İyileşmesi gereken yerlerimin farkına varıyorum. Çok değişik ya. Sanmıyorum hiçbir tedavinin bu farkındalığı yaşatacağını ben
Karadeniz61 Grininyuztonu ağzından çıkanı yemek burnundaki sümükleri parmağımla temizlemek elime bulaşan kakada sanki bal gibi temiz şey sürülmüş rahatlığı takılmak