Deletedmom_58 Grininyuztonu hoplata hoplata sevmek severken içi gitmek gözünün içine bakmak uzuuuunca bir süre kokusunu içine çekmek uyurken doya doya bakmak daha bi sürü varda sayfayı doldurmayım şimdi 😅😅
Elmassss Grininyuztonu üzerini ve bezini değiştirirken ayaklarının altını öpmek 😀 birde bir yere giderken sanki tatile cikarmiscasina çantayı doldurmak🙂
tmrskbr Grininyuztonu altını koklamak😃😃 kaka çiş en nefret ettiğim şeyler tiksinirim hala da tiksiniyorum. Çok öğürmüşlüğüm var altını değişirken🤣🤣
TlhErva65 Grininyuztonu yanaklarını sıkmak burnunu öpmek telefonumu 100/100 şarj etmek resim çekmek için
Deletedmom_58 Grininyuztonu heee bi de şu var aklimdayken yazayım uyuyunca yerine koyarken nefesini içine çekip odadan çıkınca deriiin derin nefes vermek🤣🤣
seninananbirmelektioglum Grininyuztonu anne olmadan önce erken uyanmak mı oda ne anne olduktan sonra 5 yada 5 buçukta kalkiyorum bide uyuduğunda gidip kontrol ediyorum bunu ben mı doğurdum ya 😂anlatmadigim o kadar çok şey varki bu en azı
MatmazelDeniz Grininyuztonu altını koklarım 😁 Kolunu ısırırım burnunu ısırırım 😁 Parmaklarını öperim 😊 Gidiklarim😊
Birbey Burnundan sümüğünü almak 😂 hobi olarak burun temizliği yapıyorum resmen biraz daha büyüsün hıhhh de bakıyım diyip peçeteyle burnunu sıkcam 😎😂
Selinnnnn1 Grininyuztonu ensesini öpmek kaka yaptığında deli gibi sevinmek yemek yediğinde rahatlamak 🙂
Asel_lena_mom Grininyuztonu O uyurken nefes alıp veriyor mu diye kontrol etmek ve uyurken izlemek ayrıca bide kaka yapma zamanını sürekli takip etmek ve yaptığı zaman çok mutlu olmak en anne özelliğim olabilir 🥰
aggubebek lux33 bu bende de var 🖐️ oğlum bu yüzden ayaklarını çok seviyor ama iyi değil diye biliyorum bunu yapmak , bilsem de hala durduramıyorum bazen kendimi .
Mervetaha Grininyuztonu yaz ayı dahi olsa sabah uyanır uyanmaz çocuga çorap ve yelek giydiriyorum giymezse hasta olacak hissediyorum yavrum da bıktı demeden giyiyor artık😂
oglumubeklerken AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bu ben 😂 en az 2 takım kıyafet 2 tane içine zibin yedek çoraplar yedek mendiller battaniyeler bir tane de yelek illa ki koyarım 😂 yedek emzik nolur normal diye biberon 😂 ilk zamanlar annemlere giderken süt sagma makinemi bile alırdım olur da o an emmezse hemen sagip vermek için 😂😂