Byznrzmr Mariposa bende yaptım hemde şuan kızım grip burnuna kaynanamla kagıt havlu sürüyor acır diye ben ağız mendili yada telaşıysak tshirt le siliyorum ne yapayım 😂😂😂
Mariposa Byznrzmr anayız biz ana ☺️ Feda olsun tişörtler nolcak sanki. Ay benim kızım da hasta salgın mi var nedir yaa
Byznrzmr Bezi koklamak , ayaklarını yemek ellerini kimseye öptürmeyin kendim öpmek uyutuncaya kadar göbeğim çatlar sinir krizleri geçiririm sonra uyansın diye başına giderim 😂
Peraa Grininyuztonu susadığım zaman sanki oğlum susamış gibi sen susadın mı annem diyip su veriyorum bunu çok sonra farkettim 😂
Sedanurkaradeniz Grininyuztonu Bitmeyen gaz sancısında ufak da olsa bir pırt duyduğumuzda ailecek ohhh deyip rahatlamak 😮💨 yastığımın rahat yüzünü çevirmenden yatmak, dalarsam sesini duyamam tedirginliği ile uyumak 😌 sabahın 5 inde sohbet etmeyi öğrenmek 🥺Hasta olunca ilk aklına onu düşürmek 😢 Tattığım en güzel duygusun “ Annelik” ❤️
Afram_miram Grininyuztonu onların karnı doymadan ben yemek yemem kendi yediyi bi şeyden bana uzatırsa ben sevmiyorum derim 😂 küçüğümün götünü koklarım kaka var mı diye büyüğümün kakalı götünü yıkarım 😂😂 bla bla bla …
Melos06 Atleti dışarı çıkmış çocukların atletini içine sokmak 😂 birde sümüklü burun gordummu dayanamiyorum siliyorum pecetem varsa 😂
Muru Grininyuztonu her yerini öpmek, her şeye rahatmış gibi görünüp aslında ne coolluğu hep ama hep pipirik olmak 😂 onu herkesten fazla ve detay düşünmek 😍😎