Babyfacee Deletedmom_45 clonet kireç çözücü kullanın bana dua edin. Kabin camlarına sıkın ve sünger leyin, ardından durulayın direk akıyor kireç ve su lekeleri
bircocukannesiomom 2cocukannesi__ zehirlenmeyelim de..😂 haklısın.. Bende nefesimi tutuyorum hahahaha 😂
bircocukannesiomom 2cocukannesi__ bende şu sıralar sihirli annem izliyorum tövbestagfullah 😂 hangi kanal selena?
baloglusss Deletedmom_45 asperox mavi güç 💙💙💙💙 ovalamaya bile gerek yok sık ve sil efsane bir şey benim duşakabinim cam düşünün ne kadar kötü buldum rahatladım
Deletedmom_45 @Deletedmom00881 @Ssumru baloglusss @balporsuguu @Ebruli101 Kizlar size coook teşekkür ederim asperox mavi güç aldım sıktım bolca beklettim ve ovalamadan korec su lekesinden eser kalmadi nasil mucizevi bisemis bu artik hep evimde olacak ürün sagolun valla 🥰🥰😍😍
Ssumru Deletedmom_45 memnun kalmanıza sevdindim canım 😀 hatta geçen banyo tuvaleti yıkarken aklıma geldiniz acaba memnun kaldı mı diye.. benim artık evimde baş köşede yerini alır 😀
Deletedmom_45 Ssumru gercekten oyle nasil domestossuz olmuyor artik asperox mavi güçsüz de olmaz kesin alinmasi gereken ürün cok iyi yillardir cikaramadigim deli gibi ovdugum duşa kabini abartmiyorum 10 dk da temizledim ya 🥰😍😍
dolunay01 iki_tospik_annesiii mavi asperox hoc dusa kabının camındakı kıreclerı vıkartmıyor kıreclı su lekrsını
Aysegul2812 Ssumru ya bizim kireçler baya kaliteli o zamn hiç çıkmadı bende çok kızdım sarısı iyi bunu kötü yapmışlar diye