Edaden Deletedmom_45 yer yıkama fırçaları var ya herhangi bir duşakabin temizleyicisini sık o fırçayla fırçala neler denedim çıkmadı ben öyle yapıyorum burdaki sular çok kireçli ne yapsam çıkmıyordu işlemişti iyice camlara fırçadaki kıllar ince ya işlemiş lekeleri bile çıkarıyor bide kuruluyorum arkasından mis daha önce niye keşfetmedim diye çok kızdım kendime dene mutlaka
iki_tospik_annesiii Deletedmom_45 bak bak canım sor sana verirler zaten 😁 gerçekten çok kötü görüntüsü war yaa su lekelerinin
Nealakasivarrr Cif doğanın gücü banyo ile ben pırıl pırıl yapıyorum. Kokusu muhteşem. Duşakabini yıkadıktan sonra hastasıyım o kokunun. Fazla köpürüyor suyla durulayıp kuruluyorum sonuç pırıl pırıl heryer özellikle bataryalar 🤌🏻
Laren Deletedmom_45 duşakabin temizleme suyu var sprey şeklinde ben deterjancidan aldım çokta uygun ve gerçekten hiç iz kalmıyor oyalamaya bile gerek yok
bircocukannesiomom 2cocukannesi__ zehirlenmeyelim de..😂 haklısın.. Bende nefesimi tutuyorum hahahaha 😂
MesNes Domol kireç sökücü sprey çok iyi ve uzun süre kireç tutturmuyor ama tabiki biraz yapmayınca yine kireç olabiliyor
ismihan87 Deletedmom_45 cif perfect Power kireç pas mor bir fisfisli şişenin içinde cooook memnunum bi deneyin derim
MySunny Porçöz sprey al, bol bol sıkıp sil. Gek seferde hepsi geçmeyebilir,yorabilir.ama bir kaç silmeden sora kalmaz biter.Bi de eğer çok birikip kalıplaşmışsa kireç,zorlayabiliyor
Deletedmom27337 Deletedmom_45 o zmn sana kesin çözüm ye duşakabin yaptır ama tamamen buğulu olsun 😂 bnm eski ev öyleydi leke çıktı çıkmadı die sıkıntı olmuyordu 🙈😂