KMerveK yaramaz_bocegim kahvaltı vs paylaşmıyoruz tartı günleri ya da motivasyonumuz düşünce konuşuyoruz genelde
yaramaz_bocegim KMerveK boyum 160 galiba yağ oranım fazla kilolu görünüyorum yani 50 olmak istiyorum amacım bu bakalım bu sabah başladım şimdilik iyi gidiyor 😌
KMerveK yaramaz_bocegim bende yağ oranımı hesaplayarak ilerliyorum sende hesapla ağırsağlam.com dan hesaplıyorum ben her hafta benimki de %33tü ilk hafta şuan %31 e düşmüş mesela tartıda çok belli olmasa da ölçüleriniz çok değişiyor ben her hafta not ediyorum kalçanın en geniş yeri / belin en ince yeri / göbek deliğinin alt tarafını ölçüyorum sürekli dene sende
yaramaz_bocegim KMerveK ben yapıyorum ama tartıda da bişey yok hafifleme de yok nerde yanlış yapıyorum ki ya 😭 beyaz ekmek yiyorum sabh ondan mı acaba
Anonim11 KMerveK ben devam,dün piknikte yedim ama i,bugün de kızımın merasimi vardı pasta falan yedim🥺 geldim yarım saat koşu yaptım ama bakalım başka yemicem bugün. Kaçamak yapınca hemen şişiyorum ya çok sinir bozucu. Ama dikkat edince hemen incelmiyorum adaletsizlik😄
KMerveK yaramaz_bocegim ilk başta belli olmayadabilir detoks suları ve yeşil çay bi de bol su tüketmeyi dene
curly_mom Anonim11 ben de başladım.. 5 mayısta. 76 kiloydum şuan 71.5 oldum 🎉🎈 Sabah 10da kahvaltı.. Öğlen 14.30da atıştırmalık ya da yoğurt yiyorum. Akşam da 6 ya da 7de yemek yiyorum.. Öğünlerimi abartmıyorum ve akşam 8den sonra hiç bişey yememeye özen gösteriyorum 💫 Aralarda yeşil çay ya da form çayı içiyorum.. Çok istersem gün içinde 1 az şekerli türk kahvesi 🥲 Çayı zaten şekersiz içerim. Çikolata bisküvi cips vs kestim 👍🏼
Anonim11 curly_mom baya iyi vermişsiniz👌 Benim vermem gereken kilo azaldıkça çookk yavaşladı vermem ya. Azar azar gidiyor bakalım sabırla devam ediyorum💪🏼
curly_mom Anonim11 evet ilk 2 hafta b3n de iyi verdim ödem falan gitti herhalde sonrası 1 haftada 500 gr anca yaa bu nee 😂 Ben bi diyetisyen buldum ücretsiz ondan yardım aldım 🥲 ben de bırakmıycam bu sefer enaz 15 kilo gitmesi lazım 💫
yuhumgeliy Anonim11 kız keşke ben görseydim bu yazdığını şimdi gördüm 🥲 boy 1.70 kg 64.3 🥲🥲 bende katılsam ya size
Anonim11 yuhumgeliy katıl canım,biz devam ediyoruz sen de başla🤗 bir ileri bir geri vereceğim bir şekilde bu kiloları inşallah
yuhumgeliy Anonim11 ay inşallah 🤩 bugün akşam 6dan beri bir şey yemedim bayağı acıktım zaten sadece patlıcan kabak dolması yedim o kadar 🥲🥲 kaç kilo oldunuz bu arada
Anonim11 yuhumgeliy artık ideal kiloya yakın olduğumdan sanırım yavaş gidiyor ama baya inceldim farkı görüyorum ben,64,1 im şu an
Anonim11 Yarınki tartı gününü bekleyemedim kızlar😂 uzun süre açlıklarla ve rafine tatlısız günlerle geçiriyorum süreci. Güncel kilom 63,6. Cidden çok mutluyum🥳🥳 kaldı 3,7 kg💪🏼
KMerveK Anonim11 valla bende bekleyemedim bugün tartıldım baslangic 70.7 güncel 66.3 bazen kacamak yapiyorum yapmasam belki daha fazla verirdim bu hafta 400 gr gitti benim… geriye kaldı 7 kilo