fatmaemin Gryffindor 75 kiloyum bebeğim biraz büyüsün 66 67 ye kadar inicem inşaalh ama konuşanları hiç takmıyorum vallah hiç işim olmaz
Gryffindor Gari_de_Gari Az önce bir kişi daha dedi kilo almışsın diye yeteeeeeer diyip ortamı koşarak terk edecem. Hayır 7 ay önce doğum yaptım kimse bunu düşünmüyor😃
Gari_de_Gari Gryffindor iyi de herkes fit olmak zorunda mış mı🙄 ben böyle mutluyum eşim böyle seviyor Allah Allah😏hiç takmayın valla
Gryffindor AnnaKurt Kız valla hep 58 kiloydum ama bugün resmen yaşadığım psikolojik şiddeti unutamıcam 😃😃😃 Kurban bayramında hepsine gözükmem lazım tek tek 😃
Gryffindor Gari_de_Gari Eskiden zayıftın bu ne hal dedi biri ya. İnsanlar nasıl böyle kolay söylüyorlar hayret. Öyle dedim böyle iyiyim dedim 😃
fatmaemin Gryffindor inşallah veririz Bnde bi 10 kilo vermem lazım şimdilik bebek emzirdiğim için pek niyetim yok diyete inşallah Bi kaç ay sonra
JackDaniels Gryffindor Ayyyy bennnnnn basen basen basen öğğ geldi artık. 50 kiloykende basenlerim dana gibi 90 kiloykende🥲 o yüzden hiçbi zaman dal gibi gözükemiyorum…
meyaski Gryffindor Bir süredir kafaya takiyordum bugün YouTube’dan video izledim ne yapabilirim diye. Yemek yemek içimden gelmiyor, öyle olunca da aperitif şeyler yiyorum daha çok. Düzene sokmadan da kilo veremeyeceğimi biliyorum 🤷
dostumdostum Gryffindor valla canım ben sezaryen olalı 2 yıl oluyor zayıflasam bile göbek gitmiyor görsen suan 4 aylık gibi😬 çıldırıyorum bazen gitmiyor yani alısmak gerek. Adet olamadıkça daha çok şişiyor tabi ama normal