Gryffindor Bugün bu cümleyi duymaktan gına geldi. Evet kilo aldım ve veremedim de yeter yani demeyin artık 😃 Tamam kilo aldım ama hamile de görünmüyorum. Yarın diyete başlıyorum. Var mı benim gibi kilo mağduru😃 Bu arada hayırlı bayramlar 💕
Seymagil Gryffindor doğum yapalı 9 ay oldu sezaryen göbeki var. Üç dört aylık hamileyim sanılıyor. Söyleyeceklerim bu kadar 🙃
MSM58- Gryffindor bi 9 kilo fazlam var Allahın izni ile bende yarın giricem kızımın 6 ay kınası var 13 günde 5 kilo verme diyeti arıyorum 😁 Ben 90 kilodan 6 ayda 69 düştüm emzirerek ama daha gitmiyor artık diyet😁
Gryffindor Minkpndam Off valla tadımı kaçırdılar ya 😃 işin kötüsü içimde bir de korse var ahaha ona rağmen bebek mi var dediler😃 bence abartıyorlar
Kubrakrkss Gryffindor takılma sıkma canını öyle çok fazla kilon yok bende 72 kilodan 62 düştüm sabır gerektiriyor ben bunu anladım
Esra_t MSM58- merhaba nasıl beslendijiz acaba güzel vermişsiniz bnde 1 ay önce doğum yaptım 10 kilo fazlm var ve kurban sonu düğün var vermem lazım ama sütümü etkilemeden nasıl olacak bilmiyorum
GizeminEdizi MSM58- yaaa 90 dan hayalim olan kiloya dusmussun vallahi bravo,bende 70li.kilolarimi çok özledim şu an 85 kiloyum 😁
fatmaemin Gryffindor 75 kiloyum bebeğim biraz büyüsün 66 67 ye kadar inicem inşaalh ama konuşanları hiç takmıyorum vallah hiç işim olmaz
Gryffindor Gari_de_Gari Az önce bir kişi daha dedi kilo almışsın diye yeteeeeeer diyip ortamı koşarak terk edecem. Hayır 7 ay önce doğum yaptım kimse bunu düşünmüyor😃
Suzi-12 Gryffindor ya türkiyede olsam bi çay var ondan alırdım hamile kalmadan önce kullabmıştım 1 ayda sporla beraber 10 kilo vermiştim annem eşim birde arkadaşım kullandı kilo vermişlerdir arkadaşım 90 kg yeu 3 ayda 40 kilo verdi kız
AnnaKurt Gryffindor Kızzz hiç takılma 😂 bende bu bayram ilk kez duyuyorum kilo vermişsin lafını ne diyeceğimi şaşırdım 😂
Gryffindor AnnaKurt Kız valla hep 58 kiloydum ama bugün resmen yaşadığım psikolojik şiddeti unutamıcam 😃😃😃 Kurban bayramında hepsine gözükmem lazım tek tek 😃