Asyakusunannesi Bebeğim 2 ay 7 günlük gün mama+meme gidiyoruz. Gün içersinde verdiğimde 90 cc veriyorum gece ytmadan önce duruma bakıyorum çok açsa 120 cc yapıyorum ama bakıyorum çok fazla aç değil 90 cc yapıyorum çok fazla aç olunca belli ediyor zaten 😀
Arc1993 Kivi-3101 her bebeğin yeme kapasitesi farklı. Benim oğlum doğduğunda bir çay kaşığı sütle doyar dediler de nerdee. Emiyordu üstüne 30-45-60 ml mama içiyordu da doyuyordu. Bebeğin kilosuna da bağlı. Doyduğu kadarını vericeksiniz
Kubraaa89 Kivi-3101 kimseyi dinleme bebeğin içiyorsa ver napıcaksın ağlatıcakmısın. Çok saçma en sevdiğim yiyen çocuk. En güzelini yapıyorsun
Zeynep4627 hepbahar123 nerdeyse hepsini denedim ama çok bir artık göremedim çalışan anneydim Eylül’de işe başlıycan sağıp dolaba atmam lazım o yüzden
BalBademmmmmm Kivi-3101 Kızım 3 gün sonra 5 aylık olacak, 1aydır sadece geceleri 90 cc mama veriyorum bende. Versem 120 de içer ama
edaa12 Jelibonsmom tabii ki öyle. beğendikleri veya reddettikleri mamalar bile farklı, damak zevkleri bile var bebişlerin😍 önemli olan sağlıklı olmaları biz anneler biraz evhamlıyız sadece🤗 sağlıkla büyüsünler hepsi inşallah🤲🏼
Glcntna Zeynep4627 her emzirmeden sonra sağım yap canım benim öyle arttı mamayı aşmıyor artık benimki komple memeye döndü 30 cc bile çıkmazdı şimdi 100 cc oluyor
Jelibonsmom Glcntna merhaba her emzirmeden sonra sağım yapınca bebek meme isteyince nolacak peki? Benim göğsüm hemen dolmuyor? Bilmediğim için soruyorum
Acaranne Glcntna yaa ben önce emzirip sonra mama veriyorum mecburen emziriyorum ama daldığında 20 cc felan çıkıyor en fazla çocukta zaten pek kalmıyor memede dediğin gibi yapsam benimki de artar mi acaba o kdr kötü hissediyorum ki kendımı
Glcntna Jelibonsmom ilk haftalarda her emzirmeden sonra sağdım benim hiç sütüm yoktu 10 cc bile zor çıkardı mamadan destek aldık sonra sütüm arttıkca sağdığım sütte artmaya başladı . 120 cc yi buldu her iki göğüs Mama yerine bu sefer sağdığım sütleri vermeye başladım sonra mama hiç vermeden önce emdi sonra sağdığım sütü verdim şimdi sağmayıda mamayıda bıraktık 15 gündür sadece emiyor doktora gittik kilo alımına bakmak için kilo da almış şimdi sadece emiyor emiyor
TOSPAMMM17 Kivi-3101 bende hem mama hem meme veriyorum ve sabah 8 de öğlen 3te akşam 6 da ve gece veriyorum çünkü sütüm yetmiyor çocuk emmiyo ağlıyo 150cc veriyorum bazen hepsini içiyo bazen 120 bazen 90 bu ona kalmış bişey ama aç kalmasından iyidir
Sehhy Kivi-3101 bizimki 3 aylık 90 ml içiyor. Bence anne sütü veriyorsanız sadece akşam verin. Gün boyunca kendi sütünüzü verin. Bizde işlediğim için öğlen veriyoruz. 120 yapıyoruz kendisi 90 içiyor.
Jelibonsmom Glcntna maşallah 🧿 kaç aylık peki? Ve ne kadar süre sağdınız acaba? Ve emzirme sonrası mı iki göğüsten 120 çıkıyor yoksa dolu dolu olunca mı
Glcntna Jelibonsmom 1 ay düzenli sağdım 2 buçuk aylıkken başladık 3 buçuk aylıkken komple memeye geçtik . Bi 5 10 dk emerdi ondan sonra 120 çıkardı şimdi emiyor sağıyorum 30 cc çıkıyor ama sonrasında doymuş oluyor ne mamam alıyor ne meme. Sütüm azken sinirleniyordu bırakıyordu artınca çok çok etmeye başladı bırakmıyor sonuna kadar emiyor artık
Jelibonsmom Glcntna ben de sağayım diyorum da bu defa bebeğim emmek isteyince süt kalmamış oluyor 🤷🏼♀️
SedaNisa Kivi-3101 hem meme hem mama veriyorum kızım 5 buçuk aylık 4 ayına kadar en fazla 90 CC verdim
Glcntna Jelibonsmom her emmeden sonra sağıcaksın ama zaten 2 saatte bir emzirip sağarsan o ara doluyor dolcağı kadar . O ara takviye yaptım zaten mamayla sonra sağdıkca süt çoğalınca mama süte döndü sonra direk memeden doymaya başladı
Glcntna Acaranne artar niye artmasın canım benim moralim dün o kadar yerine geldiki. Bende ataktan dolayı biberon reddi falan oldu sandım . Çok üzülüyordum bi beni emmiyor doymuyor kilo vercek falan diye meğer yawrum doyuyormuş daha istemiyormuş . Biz 2 buçuk aylıkken sağmaya başladık 3 buçuk ayşıkken komple memeye geçti