Glcntna Jelibonsmom her emmeden sonra sağıcaksın ama zaten 2 saatte bir emzirip sağarsan o ara doluyor dolcağı kadar . O ara takviye yaptım zaten mamayla sonra sağdıkca süt çoğalınca mama süte döndü sonra direk memeden doymaya başladı
Jelibonsmom Glcntna Benim dolmuyor maalesef kolay kolay.. ama yine de dediğinizi uygulayacağım bana umut oldunuz
Jelibonsmom Glcntna bir şey daha sormak istiyorum size, göğsümde çok az süt oluyor akşam ve bebeğime yetsin diye ağzına elimle sıkıyorum, zaten sağım yapmış olmuyor muyum bu şekilde? Tekrar sağmama gerek var mı bu durumda
Glcntna Jelibonsmom benimde solmazdı canım yumuşaktı göğüslerim kime sorduysam terbiye oldu ondardır dediler . Bazıları derdi biyerden emzirirken diğer göğüsten süt akar diye bende hiç olmamaıştı ama sağmaya başladıktan 2-3 hafta sonra sağım yaparken bi göğsü diğerinden süt akmaya başlamıştı ağlamıştım mutluluktan 😂 sonra dahada heveslenip devam ettim 1 aya farkı görürsün zaten ama önce masaj modunda sonra orta modda sonra yüksek yap birden yüksek sağma
hepbahar123 mutluuanneee tane kimyon cayı ic canım dut kurusu incir kurusu hurma marul bulgur tahin helvası uyku dinlenmek bol su icmek düzenli sağım yap.emzirdikten sonra sagim yap süt artıyor. Emmek istemedi mi ben ayakta ninniliyorum diger.memeyeng3ç ayakta ninlileyio sarki ya da söylüyorum emziriyorum plates topunda ziplamakta işe yariyoemuş