Babyfacee LohusaCicegi anne sütünden geçen herhangi bi besine alerjisi oluyor. En sık Süt ve süt ürünleri ile yumurtadır
gamzenincocuklari LohusaCicegi yediğin bir besin alerji yapıyor olabilir . Belirtiler besin alerjisi gösteriyor
defnekokusu_ LohusaCicegi bizde seninle hemen hemen aynı durumdayız resmen 40 gündür günlük parça parça 2-3 saatlik uykuyla duruyorum. Kakası hangi renk altın sarısı renginde mi altın sarısı ve pütürlü kaka anne sütü kakası dedi doktorum eğer öyle ise korkma bebeğin doyuyor demektir. Gazı içinde zinco gaz damlası aldık o bize iyi geldi
LohusaCicegi defnekokusu_ Allah seninde yardımcın olsun canım benim. Ben hem anne sütü hem mama veriyorum ya bilemiyorum şimdi ama pütürlü hatta ben acaba mama içinde topak mı yapıyor falan demiştim doktorada göstereceğim
LohusaCicegi Babyfacee Süt ve süt ürünlerini kullanmıyorum ama iki tane haşlanmış yumurta yiyorum sabah. Dün sabah yemedim dünümüz idare ederdi. Bu sabah yedim aynı olursa alerji demek mi yani
Babyfacee LohusaCicegi hayır alerji belirtileri var onlardan bebeğinizde gördüğünüz var mı? Kanlı, mukuslu kaka, geçmeyen pişik, sık hapşırma, egzama, huzursuzluk, hırıltı, uykuya dalamama gibi uyku problemleri, aşırı kusma, ishal, kabız
LohusaCicegi Babyfacee Huzursuzluk, hırıltı, uykuya dalamama var. Mama yiyince daha çok hırıltısı oluyor hatta
Fkt LohusaCicegi canım benim kızımda 20 günlükken başladı ağlama nöbetleri gazı varmış yavrumun ne kadar gazı çıksada sancıları dinmiyordu karnı çok şiş ve serttş damlaya başladım sab simplex çok faydasını gördüm kızım elhamdülillah düzene girmeye başladı mutlaka dene derim ihmal etme
LohusaCicegi Fkt Teşekkür ederim bi deneyeyim bari. Karnı gurulduyor hep bizimkinin ya gazdan mı ağrısımı var bakacağız artık
Fkt LohusaCicegi gaz muhtemelen canım mama zaten anne sütünden daha zor sindiriliyor 2 yada 3 saati geçmeden aç diyip mama verme bu sefer gazı hiç bitmiyor kısır bir döngüye giriyorsun doyur gazını al tekrar doyur ağlaması dinmiyor çok iyi anlıyorum seni ama çişi ve kakası normalse özellikle çiş önemli gaz problemi vardır
LohusaCicegi Fkt Ben genelde iki saatte bir altını temizliyorum bazen çok yapmış oluyor bazen az bazı zamanlar hiç olmuyor. Dışkısıda günde iki defa falan anca oluyor