AhmetEymenEnes LohusaCicegi emin ol 40 ciktiktan sonra bi anda duzeliyolar benim oglumda oyleydi hayattan bezdirmisti beni surekli agliyo uyumuyodu 44 gunluk falandı duzelmeye basladi Rabbime sukurler olsun🤲🏻şuan 60 günlük oldu arada aksamlari gaz sancisi tutuyo gunduzleride uyandiginda etrafa oyuncaklara bakiyo anlican zamanla geciyo az daha sabret gecicek güzel anne
ecee034 LohusaCicegi 40 ından sonra düzelir dediler benimki dahada beter oldu aynı benim bebeğimi anlatmışın şuan 65 günlük
Glsm45 Dereli42 kompostosu nasıl yapıyorsunuz tarif edebilirmisiniz.kayısı harici diğer koyduklarınız da gaza iyi mi geliyor
2626 LohusaCicegi BiGaia ve Nursey Harveys gaz damlalarını alın derim anlattıklarınıza göre gaza benziyor sağlık ocağının verdiği gaz damlaları pek iş görmüyor benim bebeğimde 52 günlük bende deneye deneye bu damlaları buldum hemen hemen sizinle aynı durumları yaşıyorum zaman zaman evet çok zor ama Rabbim çok şükür bizlere evlat sahibi olmayı nasip etti olabildiğince sakin olup bebeğini kucağına alıp kokla konuş onunla ben alnını ve kafasını seviyorum yanaklarını parmaklarımı yüzünde gezdiyorum sakinleşiyor Allah yardımcımız olsun çok zormuş gerçekten anne olmak
LohusaCicegi 2626 İkisini beraber nasıl kullanıyorsunuz? Ya bizimki sakinleşmiyor kıpkırmızı oluyor ağlarken ve dayanamıyorum ne elde tutuluyor ne avuçta. Gerçekten çok zormuş anne olmak. Rabbimize şükür olsun ama. Sağlıklı olsunlarda gerisini hallolur. Sizinde Allah yardımcınız olsun 🌸
2626 LohusaCicegi dönüşümlü olarak kullanıyorum bazen bir alt açmada birini bir alt açmada birini döküyorum ağzına bazen bakıyorum gazı çok ikisinde de damlatıyorum hiç bir zararını görmedim sabah yine çok kıvrandı ikisinde de damlattım şimdi uyuyor
Jelibonsmom LohusaCicegi benim bebeğim de öyleydi meğersem açmış, sütüm yetmiyormuş, mama verince susup yatıyordu, gazı da var tabi ki, ama açlıktan öyle bi ağlarlar ki o ağlama hiç bişeye benzemiyor
_mmom LohusaCicegi benim bebeğim de mızmızlanır dururdu gazdan dolayı :) 2 ayı geçince biraz daha sakinleşti gülmeye başladı