Yasemin38 Ygmrgcgl rica ederim çerez satılan yerlerde yada büyük marketlerde bulabilirsin canım su çok etkili oluyor. Ne kadarlık bebeğin
Glcntna Ygmrgcgl solgar iyi geldi banada bide düzenli sağım yapmak . Yulaf kuruyemiş kimyon çayı bide tahin
Linalina53 Ygmrgcgl solgarı netten dıgerını eczaneden almıştım ben de cok ıse yarıyor bazen bırakıyorum yoğunluktan ıcme fırsatım olmuyor azalıyor kullanınca tekrar gelıyor
2626 Nurseda95 evet 3 çorba kaşığına 1 su bardağı şeklinde kaynatıp içiyorum siz göz kararı ya da 2 günlükte yapabilirsiniz
ayseozcil Ygmrgcgl bestlak damla kullanın, rezene anason kimyon kaynatıp üzerinede biraz papatya atın hem gaza hem uykuya yardımcı oluyor bebekte ben cok faydasını görüyorum 😻❤️
2626 Banuka bilmiyorum canım öyle denemedim hiç ya bir su bardağı suyu kaynatıp içine atıver kuzum ya bişey olmaz çok vakit almaz içmek daha kolay hem lıkır lıkır gider hemen
2626 Ygmrgcgl çok arttığı için yapmadım bebeğimin yüzüne fışkıyordu emmiyordu şimdi sütüm var akış normale döndü bırakınca ama sütü arttırmada baya faydası oldu
elifimveben Ygmrgcgl benim annem diyordu inanmıyordum valla bildiğin dut pekmezini sulandırıp veriyordu bana gün içinde iki üç bardak göğüslerim o kadar dokuyordu ki semsert ti resmen yatarken rahatsız ediyordu ara verdim bende