2626 Ygmrgcgl dut kurusunu kaynatıp için benim sütüm kesilme noktasına gelmişti şimdi fışkırıyor denemediğim şey kalmadı rezene ,komposto ,anne çayı .tahin helvası ama en etkilis dut kurusu suyu oldu tavsiye ederim
Asyaveannesi04 Ygmrgcgl bestlak damla ve ebebekteki yeşil promalt ben düzenli kullanımda çok faydasını gördüm 3 ay 24 günlük bebeğim
Yasemin38 Ygmrgcgl bulgur dereotu dut kurusu yulaf ezmesi incir hurma tahin-pekmez helva ceviz badem bol bol su iç günlük 2.5-3 litre kadar pozitif düşün sütün konusundada. Fırsat buldukça dinlen
Linalina53 Sokgarın b12 yazan vıtamını var trendyolda bak altında bır cok yorum var sütle ılgılı bende cok sur yaptı o ve Galactoga damla kullanıyorum baya süt yapıyor ıkısı , doktorum onerdı , tahin helvası da yoğun
biimiyomyardimet 2626 her gün mü içiyorsunuz ? Yada kaç defa bende arada yapıyorum ama çok etki etti mi bilmiyorum devamlı mı yapmak lazım acaba😑
2626 Nurseda95 evet 3 çorba kaşığına 1 su bardağı şeklinde kaynatıp içiyorum siz göz kararı ya da 2 günlükte yapabilirsiniz
Linalina53 Ygmrgcgl solgarı netten dıgerını eczaneden almıştım ben de cok ıse yarıyor bazen bırakıyorum yoğunluktan ıcme fırsatım olmuyor azalıyor kullanınca tekrar gelıyor
Yasemin38 Ygmrgcgl rica ederim çerez satılan yerlerde yada büyük marketlerde bulabilirsin canım su çok etkili oluyor. Ne kadarlık bebeğin
BeyzaN77 Ygmrgcgl marketten kuru incir al onun 4 5 tanesini kaynat bir bardk suda Sıcak sıcak onu iç kendisi de zaten yumusuyor kendisinide öle ye ..günde bir bardk ic bir iki haftya bana tşk ediceksin Bide bir bardk suya bir yemek kaşığı şeker at karıştır yani bol şekerli olsun iç Yemeklerin yanında hoşaf Kahvaltıda reçel Ve bol suu
Ygmrgcgl BeyzaN77 bisey sorucam size kuru incirin suyunami şeker atıp içiyim.. yoksa bir bardak suya seker attip mi iciyim. Bide sıcak soğuk icmek fark ediyor mu
2626 biimiyomyardimet valla bana 3 içişte etki etti ama bestlak kullandım tahin helvası sürekli yedim kompostoda içitim yanında yani kombo yaptım anlayacağınız bünyeden bünyeye değişir diye düşünüyorum ne kadar sürede artacağı
Asenam16 Ygmrgcgl dün büyük Bi dilim baklava yedim, sabah baktım sütüm çoğalmış valla. Tabi her gün de baklava yenmez 😂 arada tahin helvası yiyorum, Süt iç, su, emziren anne çayları var, bide bestlak damla var. Bunlar benim bildiğim 🤭🙏