2626 Banuka bilmiyorum canım öyle denemedim hiç ya bir su bardağı suyu kaynatıp içine atıver kuzum ya bişey olmaz çok vakit almaz içmek daha kolay hem lıkır lıkır gider hemen
Glcntna Berfinernn iki göğüsten toplam 30 cc çıkmazdı . Hastane tipi sağma makinası kiraladım her emzirmeden sonra iki saatte bir sağıyordum. Önce emzirip sonra 90 cc mam veriyordum sonra mama yerine sağdığım sütleri vermeye başladım sonra biberonla cc düştü şimdi takviye almıyor sadece emiyor. Bazen zorluyorum emdikten sonra mamayı almıyor doyduğunda ağzını kapatıyor içmiyor bende yapmayı bıraktım aç olsa memeyle doymasa ağlar diyorum kilo almasıda iyi çıktı bakalım .
63ismail63eymen Ygmrgcgl Humay anne çayı için eczanede satılır gelcekten süt yapiyor bide inunicincde bebeğin daha çok kendi gazını kendisi çıkarıyor
2626 biimiyomyardimet valla bana 3 içişte etki etti ama bestlak kullandım tahin helvası sürekli yedim kompostoda içitim yanında yani kombo yaptım anlayacağınız bünyeden bünyeye değişir diye düşünüyorum ne kadar sürede artacağı
2626 2626 neden dut kusuru diyorum bu saydıklarımı hep yapıyordum ama gözle görülür bir şey yoktu ama dut kurusunu içince süt artmaya başladı gözle görülür şekilde
Fnd16ege16 Ygmrgcgl bol bol su içmeniz vücudunuzun bol bol süt üretmesine yardımcı olur bir de stres yönetimi önemli… bebeğiniz emerken ellerini goğsünüzle temas ettirin…sütünüz bol ve bereketli olsun🙏😊
Berfinernn Glcntna maşallah cok sevındım adınıza.peki o sagdıklarınızı biberonlamı verdınız p da meme reddi yapıyor cunku,sadece sağarak mı arttırdınız sütünüzü?
Glcntna Berfinernn ilk ay kaşık biberonla sonra lansinohun biberonuyla verdim . Çok şükür hiç meme reddi yaşamadık .
Glcntna Berfinernn solgar b12 kullanıyorum , kimyon çayı , dut kurusu yapıyorum arada , bol su bide bazen emmediğinde az emdiğinde mutlaka göğsümü sağıyorum ki yeni süt üretsin diye sağmayı bıraktım sadece tam boşalmadığında göğsüm sağıyorum.
Berfinernn Glcntna kaşık biberonla vermek cok zor emmeye alısan bebek ıcın ben beceremedım nasıl bir yol izlediniz ? ama sizi tebrik ediyorum sonucnu almıssınız sadece anne sütü alıyo ne guzel.artık duzenlı sagım yapmıyosunuz yanı anladığım
Glcntna Berfinernn valla canım be cektim bide bana sor 😂 evet sonucu güzel oldu ama çok şükür . Artık düzenli yapmıyorum sağımı göğsümü emdiğinde tam boşalmazsa o zaman yapıyorum tek
Glcntna Berfinernn bende kaşıkla zorlandım sonra bu biberon anne memesine yakın diye aldım öle meme reddi olmadı çok şükür
Ygmrgcgl BeyzaN77 bisey sorucam size kuru incirin suyunami şeker atıp içiyim.. yoksa bir bardak suya seker attip mi iciyim. Bide sıcak soğuk icmek fark ediyor mu