Mavilii Gizemmasalx bence böyle uyuyacaksa hiç uyumasin daha iyi. Nasıl iciniz rahat ediyor şaşırdım doğrusu.
Peri_sshh Gizemmasalx ee yuhhh ohaa dahaa nelerr sipraktin şurup ne arkadaşım nasıl verirsin onu bebeğineeee😱😤😤😤
Tombicikiz Bu ilacın yan etkileri arasında sadece iştah açma ve uyku yok . Huzursuzluk, depresif haller, nefes darlığı vs. de var ben daha once kullandım bana bile çok ağır geldi küçücük bebeği düşünemiyorum.
Gizemmasalx Annesininaski çay kaşığının ucuyla verdim sadece kaşık kaşık vermedim çaresiz kaldım bay bay damla kullandım vs denedim anason falan
pattisanne Gizemmasalx nolur yapmayın ben alerji için kullanıyordum beynimi uyuşturuyordu resmen dersleri algilayamiyordum başarı oranımı etkiledi ve bir süre sonra bağımlı oldum . Kokusuna görüntüsüne gördüğüm yerde içesim geliyordu şuan yine ağır alerji geçiriyorum ( alerjik rinit) yinede kullanmıyorum . Hele ki o küçük bedene daha da zararli
Ebrararin Gizemmasalx canım rezene için sen sütünden geçsin bebeğe emmiyorsa çay kaşığıyla ver hem gazını hem uykusunu düzenler öyle uyku ilaçlarına falan itimat etme sen yazık günah bebene yapma annesi 😞
BelaCivciv Gizemmasalx Bunu nasıl önerirler yahu yuh! Siz de doktora falan danışmadan nasıl kullandınız? Vermeyin çok zararlı bebekler için. Çay kaşığının ucuyla bile olsa
Kgg28 Gizemmasalx sabahtan beri uyumadı bebeğim ilk doğduğundan beri hatta zor uyur az uyur eşime de önerdiler bay bay diye damlayı asla dedim vermem illa ki uyuyacak uyumazsa ertesi gün uyuyacak bi şekilde uykuyu öğrenecek dedim salladım uykusuz kaldım başında bekledim yemedim içmedim iş yapmadım belki her yer dağınık kaldı uykusuz kaldım duş alamadım ama hepsine katlandım ne olursa olsun hangi damla şurup ta olsa ya dokunur ya bişey olur korkusu da mı gelmiyor içinize yüreğine şaşırıyorum gerçekten sürekli uyursa hatta her istediğiniz de uyursa herkes bi sürü çocuk yapar iş onun zorluğuna katlanabilmekte kusura bakmayın ama şimdiden bu kafayı bırakmanız lazım 3 kez vermişsiniz aklım çıkar heralde benim yıpranmış Yorgun olabilirsiniz cocuğum sabahtan beri 20 dk uyudu belki inanmazsınız hala da oturdum doyurdum sallıyorum görevim bu çünkü ona bakmak uyutmak uyumazsa beklemek şurup ne ya tövbe tövbe bidaha vermeyin bitkisel olanını bile düşünmeyin uyumadığını kabullenin uyuyacağına inananın sakinleştirin yanında oturun bu kadar basit tek yapacağınız şey bu bebeğim 4 aylık bu yollardan geçmedim geçiyorum ama ateş düşürücü şurup verdim aşıdan sonra korkarak yanlış mı yaparım çok mu gelir dökünür mu kusar mı diye….
MomQueen Ben en basit şeyi bile araştırıp doktora sorup eczacıma sorup veriyorum çocuğuma ya doğal olmasına rağmen gaz damlasını bile kestim ben saatlerce uğraşıyorum gazı çıksın doğal yönden diye sırf ilaç girmesin çocuğumun vücuduna diye siz nasıl böyle bir ilacı vermeye tenezzül ettiniz anlamıyorum çay kaşığının ucuyla diye yaptığınız açıklama tamamen saçmalık benim için