Gizemmasalx Kullanan varmı aranızda ?? Ben 1 kere verdim 1 kere uyudu diğer verdiklerimde uyumadı asla bebeğim doğduğundan beri uyumayan bi bebek herkes bunu önerdi ama işe yaramadı normal de alerji ilacıymış ama yan etkileri uyutmak ve iştah açmakmış çay kaşığının ucuyla verdim 3 kere 1. De işe yaradı sadece
Semanurozgan Gizemmasalx bence böyle birşeye kalkismayin lütfen bebeğiniz kaç yaşında bilmiyorum ama benim yengemde bebekler uyumuyor diye verdi 2 yegenimde yoğun bakımlık oldular benim eşim o şurubu iştah açması için kullandı 2 ay çok güzel iştah açıyor çokta güzel uyutuyor insani ama bebeklere tavsiye etmem doktor onermedugi sürece
Mavilii Gizemmasalx bence böyle uyuyacaksa hiç uyumasin daha iyi. Nasıl iciniz rahat ediyor şaşırdım doğrusu.
Peri_sshh Gizemmasalx ee yuhhh ohaa dahaa nelerr sipraktin şurup ne arkadaşım nasıl verirsin onu bebeğineeee😱😤😤😤
pattisanne Gizemmasalx nolur yapmayın ben alerji için kullanıyordum beynimi uyuşturuyordu resmen dersleri algilayamiyordum başarı oranımı etkiledi ve bir süre sonra bağımlı oldum . Kokusuna görüntüsüne gördüğüm yerde içesim geliyordu şuan yine ağır alerji geçiriyorum ( alerjik rinit) yinede kullanmıyorum . Hele ki o küçük bedene daha da zararli
zeyzehk Semanurozgan ay bende bebeğime veriyorum çok az damla şeklinde kolik bebek kriz gecirecgi saat uyusun diye gerçekten yoğun bakımlık mı oldular bana doktor dene bi azar azar dedi
Annesininaski Şaka herhalde ? nasıl cesaret ettiniz acaba 😖 Sıpraktin şurup genel olarak bir psikyatri ilacı yerine de geçer ve bebekler için oldukça zararlıdır çünkü böbreklere çok fazla yük bindiriyor bu da büyük hasara hatta ölüme kadar yol açabiliyor.Daha bitkisel çözümler var araştırmanızı öneririm.
Gizemmasalx Annesininaski çay kaşığının ucuyla verdim sadece kaşık kaşık vermedim çaresiz kaldım bay bay damla kullandım vs denedim anason falan
AyazisMom Ay allah korusun vermeyin bu sekilde kimyasal ilacmıs surupmus bitkiseli bile zararlı bebeklere cocuklara tamam uykusunda bir problem yasiyorsunuzdur belki cokta zordur anliyorum bende o yollardan gectim cok zorlandim ama katlanmaliyiz boyle ilaclara basvurmayın doktor onerisimi bilmiyorum ama oyle olsa bile doktorunuzu degistirin
Tombicikiz Bu ilacın yan etkileri arasında sadece iştah açma ve uyku yok . Huzursuzluk, depresif haller, nefes darlığı vs. de var ben daha once kullandım bana bile çok ağır geldi küçücük bebeği düşünemiyorum.
Ebrararin Gizemmasalx canım rezene için sen sütünden geçsin bebeğe emmiyorsa çay kaşığıyla ver hem gazını hem uykusunu düzenler öyle uyku ilaçlarına falan itimat etme sen yazık günah bebene yapma annesi 😞
BelaCivciv Gizemmasalx Bunu nasıl önerirler yahu yuh! Siz de doktora falan danışmadan nasıl kullandınız? Vermeyin çok zararlı bebekler için. Çay kaşığının ucuyla bile olsa