zarifbirhanim Monaroka Evet kuzu. Zaten belli başlı yerlerde böyle feraceler oluyor. Bende ipekstil, eminoabutik bide suhnevadan alıyorum. Hem kalıbı dar değil hemde modeller sade olmasına rağmen güzel 😇
AhseN3434 zarifbirhanim çok güzel rengi kalitesi belli ediyor karşıdan hangi siteden acaba bende ferace arıyordum çok beğendim alabilirim
zarifbirhanim AhseN3434 Eminosbutik canım. Eğer bu tarzlarda arıyorsan ipekstil ve suhnevaya bakmanı tavsiye ederim. Bu 3 siteden de çok alışveriş yaptım. Hic sorun yaşamadım
zarifbirhanim Gryffindor Evet bende çok beğendim. Rengide hoş aslında ama esim öyle bir yerdi ki sormak istedim 😇
Monaroka zarifbirhanim geçen yıl ben de almıştım bu siteden, çok beğendim kalitesi çok iyi. Bu yıl uçmuş fiyatı 🥲
zarifbirhanim Monaroka Maalesef fiyatlar çok uçtu. İki hafta kadar önce ablamin sözünde giymeye suhnevadan 350ye ferace aldım. Simdi diğer rengine bakayım dedim. Aynı ferace 420 lira olmuş. 🥲🥲
zarifbirhanim daisymomm Evet günlük kullanıma uygun. Bulunduğum ilde feraceler hep ya taşlı gupurlu ya da teyze modeli. Bu modellere bayılıyorum. Tesekkur ederim yorumunuz için 🥰
2bebelimom_ Yaa cok güzel benim tarzım tam bende arayıştaydım buna bakayım bence sizde almalısınız cok hoş👌🏻
zarifbirhanim 2bebelimom_ Eminosbutikten canım. Buna benzer şeyler arıyorsan ipekstil ve suhnevayi da tavsiye ederim. İkisi de kaliteli sayfalar
zarifbirhanim ayazco her renk yakışır buna. Hem rahat hem tatlı görünüyor. Normalde almak aklımda yoktu görünce bayıldım. Ama esim sagolsun kafamı karıştırdı. Tesekkur ederim 🥰
zarifbirhanim Sifakusu Sporcu sudyeni kullanıyorum canım. O yüzden göğüs bölümüm biraz daha kucuk duruyor. Teşekkür ederim firfir konusunda haklısınız ama bunun fırfırları biraz daha hafif olduğu icin her bedene yakışır diye düşünüyorum 🥰