zarifbirhanim Bayrama bu feraceyi almak istiyorum ama esim rengi bir garip diyor. Benimde aksine rengi hoşuma gitti. Sizce nasıl
zarifbirhanim BuluttBey Bende bu tarz modelleri kullanıyorum canım. Ama esim kafamı karıştırdı sagolsun 🥰
zarifbirhanim BelaCivciv Ten rengime gider diye düşünüyorum. Aslında çok hoşuma gitti alacaktım ama esim kafamı karıştırdı. Teşekkür ederim 🥰
zarifbirhanim Gryffindor Evet bende çok beğendim. Rengide hoş aslında ama esim öyle bir yerdi ki sormak istedim 😇
zarifbirhanim ayazco her renk yakışır buna. Hem rahat hem tatlı görünüyor. Normalde almak aklımda yoktu görünce bayıldım. Ama esim sagolsun kafamı karıştırdı. Tesekkur ederim 🥰
Sifakusu Rengi çok güzel model olarak ön fırfır büyük göğüslerde çok dikkat çekici geliyor bana onun dışında çok güzel
zarifbirhanim Sifakusu Sporcu sudyeni kullanıyorum canım. O yüzden göğüs bölümüm biraz daha kucuk duruyor. Teşekkür ederim firfir konusunda haklısınız ama bunun fırfırları biraz daha hafif olduğu icin her bedene yakışır diye düşünüyorum 🥰