zarifbirhanim Mariposa Teşekkür ederim. Evet günlük kullanım için güzel. Hem rahat hem tatlı göründü gözüme 🥰
Busraata zarifbirhanim tesettür bilmem ama rengi naif ve görüntü olarak cok güzel.Eşiniz belki bu tonlar giymenize alışkın değildir o yüzden öyle demiştir
zarifbirhanim Busraata Haklısıniz. İkimizde alışverişte belli başlı renklere bakıyoruz. Belki de o yüzden begenmemistir. Teşekkür ederim hiç bu açıdan bakmamıştım 😇
zarifbirhanim daisymomm Evet günlük kullanıma uygun. Bulunduğum ilde feraceler hep ya taşlı gupurlu ya da teyze modeli. Bu modellere bayılıyorum. Tesekkur ederim yorumunuz için 🥰
blue5 zarifbirhanim ya ben hic sevmedim rengini esinizle ayni fikirdeyim. 🙈 Ama siz begendiyseniz alin.💜
zarifbirhanim 2bebelimom_ Eminosbutikten canım. Buna benzer şeyler arıyorsan ipekstil ve suhnevayi da tavsiye ederim. İkisi de kaliteli sayfalar
2bebelimom_ zarifbirhanim evet suhneva ve eminoşdan alıyorum da diğerini duymamıştım eminoşa da yeni eklemişler sanırım gecenlerde baktım yoktu teşekkür ederim 🌸
Kelebek1407 zarifbirhanim Çok hoş bende artık ferace giymek istiyorum bu tarzlardan almak istiyorum. Hangi site söyler misiniz bende bakayım.
zarifbirhanim Kelebek1407 Eminosbutik canım. Ama mutlaka suhneva ve ipekstile de bak. İkisine alışveriş yaptığım kaliteli sayfalar
Kelebek1407 zarifbirhanim Hepsini inceledim ilki uygun fiyatlı diğer ikisi pahalı 🤭 İstanbul zeruj alışveriş mağazasına gitmeyi düşünüyordum zaten eminosbutik de oradaymış iyi denk geldi teşekkürler 😊 eminim bu renk de size çok yakışır güle güle kullanın ☘️