Elizinannesiiii Minkpndam bebek büyüdükçe sütü daha hızlı boşaltıyor çünkü güçleniyorlar günden güne o yüzden de sağdığından gelmez çok
Ndrg-12 Minkpndam sağınca benim de çıkmıyor ama bebeğim kilo alıyor. Bazı memeler sağmayla süt gelmezmiş
Busraata Minkpndam solgar,dut kurusu ve helva çok iyi gelmişti bana.55gün sağdım azalmadı sütüm miktar olarakta iyiydi sonra emmeye başladı.Ama mümkün olduğunca su tüketin mesela her sagimdan sonra 3 bardk su alışkanlık edinin.Kaç aylik bebiş
Busraata Minkpndam Bir makalede okudum bebek emdikçe o ne kadar ister emerse o kadar süt üretir yazıyordu.ilk 2aydan sonra ona göre üretim sağlıyor o yüzden emzirdikçe gelir deniyormuş yani doyma miktarı kadar.
Mom52 Minkpndam sütüm iyidi yani bugün gitti kızım daha yeni boş boş cekti yutkunmadı bile öyle uyuya kaldı evde mama da yoktu
kids123_ Benimde azdı Promalt içmeye başladım maşallah mamayı bıraktık üstüne kalanı bile içtikten sonra sağıyorum canım bende çok mutsuzdum bebeğim mama alıyo diye işe yaradı promalt herkese göre değişir ama bir dene derim genelde artmadı diyen duymadım
kids123_ Minkpndam sulandırılmış pekmez gibi güzel bence bide deneyeceksen yeşilden al o daha az kalorili
1baby1moms Minkpndam günde 5 çişli bez çıkıyorsa doyuyordur diyorlar hep öyle de okudum günde de bir kez kaka eğer azsa bez sayısı bence mama takviyesi yapabilirsiniz ne güzel 6 ay süt emmiş zaten
Bostancemel Sağıma alışkın olmayan memeden sağımla süt gelmez canım bebek aktif emmiyosa 2 saatte bir sağıp sağıma alıştırman lazım 2 haftada falan anca çıkmaya başlar
Neraops Minkpndam canim çok emdiği için memen emme refleksindw tek geliyor yani kızımda çok emerdj sagdigim zaman bir damla gelirdi bende sagmayi bıraktım sadece emiyordu