Dondurmalikahve Esleminannesi28 Bebeğiniz kaç aylık acaba hiç mi bakmıyorum adına ve adına alışık mı? Acaba siz bebeğiniz oyun oynarken veya yeni birşeyler öğrenme çabasındayken mi sesleniyosunuz.
Rika Esleminannesi28 benim oğlum bakıyor bakmasaydı ya adını bilmiyor ya duymuyor diye düşünürdüm öncelikle. 7. Ayından beri bakıyor sürekli ismiyle hitap edin. 16 ay 8 günlük bakıyor suanda da.
Esleminannesi28 Rika teşekkür ederim fazla seslenmiyorduk acaba ondan mı diyorum bi yandan da korkuyorum cevremdekiler bakması lazım deyince korkuyorum
AseLBebek26 Esleminannesi28 14,5 aylık bizimki de ismine bakıyor komut aliyir ver deyince birşeyi veriyor ağzını burnunu elini ayağını göster deyince gösteriyor alkış bay bay yap deyince yapıyor endişelenmeden daha çok iletişime geçmeyi deneyin sürekli
Rika Esleminannesi28 sürekli adıyla hitap edin 1 2 haftaya tamamen dönüp bakmıyorsa doktorunuza sorarsınız
Esleminannesi28 @Rika cok teşekkür ederim adıyla seslenmiyorduk pek hep kızım diyordum ondan nı diyordum
Rika Esleminannesi28 kizim oglum askim canim gibi kelimeler kullanmayin sadece adini soyleyin. Diger dediginiz komutlari aliyor mu onu da bir dusunun. Mesela topu getir bebegini getir bunlari yapiyorsa duyuyordur kulaginda bir problem yoktur. Bunlari yapmiyorsa kbb ye gidersiniz oncelikle
Esleminannesi28 @homosapiens tamam cok teşekkür ediyorum inşallah düzelir daha cokk iletişim halinde olucagım
FmBetull Esleminannesi28 o zaman ismine alışık değildir.Bir süre hep ismiyle seslenin bakalım bakacak mı.Birde sıfır ekran diyor uzmanlar 3 yaşa kadar.Evet zor ama onların iyiliği için.