duruyekta Moomm bende baya araştıranlardanim. Bir marka aldım ama henüz önerecek kadar deneyimleyemedim. Bir çok video izlediğimde ixaomiden uzak durunda ne alırsanız alın diyorlar resmen. Sanırım servis baya problemli. YouTube de birçok markayı karşılaştıran videolar var onları izleyin bence. Ben neabot lite 2 aldım. Neabotun çöp istasyonlu modelinin aynısını istasyonsuz olarak satmaya baslamislar. İstasyonlu baya gözde olduğu için ve aynı özellikler aldığım üründe de var olduğu için bu markadan tercih ettim. İyi gibi duruyor
Moomm duruyekta evet izledim evet Xiaomi daha yeni olduğu için Türkiye’de servisini oturtamamis o yüzden memnuniyet düşük dediginiz markayı hiç duymadım bi bakayim güle güle kullanın insaAllah memnun kalırsınız iyice deneyimleyince istasyonlu şu an rövanşta gibi gördüm bende
Moomm Bebegim_28 güle güle kullanın evet o modeli çok kullanan var genel memnun ama benim o kadar bütçem yok ama bütçem olmus olsa roborock alirdim çünkü ne bi sikayet ne bi servis sorunu yaşayan duydum araştırmalarım sonucu
Bebegim_28 Moomm roborock a bende baktım da santim olarak biraz daha yüksek bir kaç mobilyamin altın girmiyor malesef. Alırken yüksekliği de hesaplayın nerelere girecekse sığar mı sığmaz mi vs onlara da dikkat edin😊
Parodianne Moomm kendisi bi haritalama yapıyor her çalıştığında heryeri süpürüyor siliyor ben memnunum
duruyekta Moomm ya aslında başka robot süpürge tanımıyorum kıyas yapamıyorum o yüzden de öneri vermekten çekiniyorum diyelim😊 istasyonlu model çok tercih ediliyor dediğiniz gibi. Benim aldığım cihaz istasyonlunun bütün özelliklerini taşıyor. Bir bakarsiniz. Gönlünüzce bı model bulun insallh
mrbld Moomm teşekkür ederim roborock baya gnlüme yattı buradaki yorumlardan sonra 😊 inşallah siz de memnun olacagınız bi ürün alırsınız şansımız bol olsun güzel bi indirim denk gelsin 🙏🏻😅
Moomm mrbld sevindim sizin adınıza ben vesile olmuş oldum insaAllah memnun kalırsınız ömür boyu kullanırsınız yoksa çok üzülürüm vallahi ☺️ amin amin anneler günü indiriminden bizde nasibimizi alırız insaAllah 🙏
Moomm Mimoza-kizim çok iyi fiyata almışsınız herşeyi ilk gördüğünde aldın aldın yoksa zamanla 3-5 koyuyo derken değmeyen paralara denk geliyo
Dga Moomm ben 2 senedir kullanıyorum hiçbir sorun arıza olmadı ablam ve arkadaslarımda da var onlarda sorun yaşamadı servise hiç gitmedi
Moomm Dga ya bu supurgede 2 kesim var biri memnun olan kesim diğeri servisten cikamayan kesim sizde şanslı kişilerdensiniz galiba bilmiyorum ki kullanıcı yorumlarında filan böyle saçma sapan gidip geldigi yazılmış doğru mu aceba
Muhasebeciana Moomm tefal x series 75 modelini kullaniyorum ilk ciktiginda almistim 4500 liraydi ben aldiktan 1 hafta sonra dolar firladi tam zamaninda almisiz dedik suan indirimli hali 7500 civarlarinda 🤭 haritalama ozelligi evet onemli ve asiri memnunum 6 aydir hergun araliksiz calisiyor ilk gunku gibi canavar gibi supuruyor icinden cikan toza inanamazsiniz. Halida hala daha supurdugunun izini bile birakip kanitliyor bize 🤭🤭
Moomm Muhasebeciana ayy çok iyi valla uygun fiyata almışsınız nasip işte ☺️ o kadar bütçem yok maalesef güle güle kullanın 🤗
Bebekcik2406 Moomm roborock s6 max kullanıyorum maşallah tık demedi 1 seneyi geçti her gün 5 kez çalışıyor, haritalamasından süpürmesinden silmesinden herşeyinden aşırı memnunum imkanınız varsa roborock alın derim
Moomm Bebekcik2406 evet roborock çok iyiymiş ama fiyatida iyi 😂 memnuniyet çok fazla taş gibi süpürge ömürlük diyorlar ama maalesef benim bütçemi fazlasıyla aşıyor yoksa hiç düşünmeden ilk alacağım marka olurdu kendisi ilk robot çıkartan markalardanmis geçmişi 10 yıldan fazla diye biliyorum
Bebekcik2406 mrbld bütçeniz varsa kesinlikle roborock alın derim ben s6 max kullanıyorum, arkadaşm s6 max varken 360 aldı aldığına da pişman oldu 360 haritalamada çok zayıf bir türlü şarj istasyonunu bulamıyor roborock haritalaması çok iyi süpürmeside çok güzel
mrbld Bebekcik2406 aaaa öyle mi teşekkür ederim, roborock a olumsuz bi yorum gelmedi cok sevindim ona yöneldim 🙏🏻☺️
Dga Moomm aynen bazen akıllı olamayabiliyor 😃 kafasına göre takıldığı cok oluyor ama sorun etmiyorum bide zamanla alttaki filtreleri fırçası ölüyor onu yenilemek gerekiyormuş bende sonradan öğrendim
Moomm Aloneeee Aşırı iyi bi tercih şartlar el verse gözüm kapalı gidip alırdım ama maalesef şu an bütçeme uygun değil 2. El bile baktım çok pahalı ama parasını sonuna kadar hak ediyormus yorumlardan okuduğum kadarıyla
Bebekcik2406 Moomm bende arkadaş tavsiyesi ile aldım çok memnunum annemede s6 pure aldık 18 martta 6000 tlye oda çok memnun tabi şuan oda pahalanmıştır, gönlünüze göre bulursunuz inşallah 🌸🌸