EmelMina Moomm roborock S7 kullanıyorum oldukça memnunum 2 aydır kullanıyorum, haritalama yaptırmadım daha vakit bulamadım 🙈 Faydası zamandan tasarruf.
Moomm EmelMina roborocklarda genel bi memnuniyet var ama benim o kadar bütçem yok 😂 haritalama olmasada olur diyosunuz yani kullanmaya gerek bile duymamissiniz 👍
EmelMina Gizemm92 internette artık robot süpürgelere uygun temizlik maddesi satılıyor esanslı. Antibakteriyel sıvı ürünler.. ben de sipariş vereceğim zira sade suyla temizlenmesi içime sinmiyor.
Moomm EmelMina benimde sinmez sade su ne kadar temizleyebilir birde el gücü yok gittikçe soğuyorum robot süpürge den 😂
Bsrtncsy Moomm şuan pek uygun fiyatlı değil ama yinede önerim roidmi eve plus.Kendi toz standı var.İcinde torbası var.Tozla hiç temasin olmuyor.6 aydır kullanıyoruz.Torba hala dolmadi.arada sensörlerini siliyorum o kadar.Ayni zamanda mop özelliği de var.Halıda gücünü arttiriyor.Ayni anda mop ve süpürme de var.İncelemeni öneririm
Moomm Bsrtncsy ayy evet inceledim bunu çok memnun kullananlar ama bütçem uygun değil malesef belki ilerleyen zamanlarda güle güle kullanın insaAllah ☺️
Moomm Kusannesi Instagram’da birini takip ediyodum Xiaomi marka kullanıyordu süpürge sırf memnun olmadığı için iade etti nasıl yaptı bilmiyorum birde sizinki kaç defa servise gitmiş kesinlikle değişim olması gerekirdi
Mimoza-kizim Moomm ben xioami lydstro 2 in 1 kullaniyorum sarjini yaptigi ve icindeki pisligi bosalttigi ayri bir istasyonu var ben o doldukca bosaltiyorum sadece haritalandirma ozelligide var bence cok önemli yemekten sonra telefondan calistiriyorum mutfaga gonderiyorum biyere gittigimde telefondan baslatiyorum butun evi supuruyor ben gelene kadar cok memnunum
Moomm Mimoza-kizim istasyonlu olanlarda sorun olmuyo sanirim hep memnuniyet Xiaomi olanı arastirmadim ama rodmi istasyonluya bakarken denk geldim baya iyi gibi ama benim o kadar bütçem yok 😂
Bebegim_28 Moomm xiaomi vacuum mop pro 2 plus aldım 10 gün önce çok memnunum biraz pahalı (7 bin TL) ama haritalama falan herşeyi çok iyi, sadcee oda oda temizletebiliyorum, mesela sadcee git mutfağı temizle diyorum mutfağı süpürüyor geliyor
Moomm Bebegim_28 güle güle kullanın evet o modeli çok kullanan var genel memnun ama benim o kadar bütçem yok ama bütçem olmus olsa roborock alirdim çünkü ne bi sikayet ne bi servis sorunu yaşayan duydum araştırmalarım sonucu
duruyekta Moomm bende baya araştıranlardanim. Bir marka aldım ama henüz önerecek kadar deneyimleyemedim. Bir çok video izlediğimde ixaomiden uzak durunda ne alırsanız alın diyorlar resmen. Sanırım servis baya problemli. YouTube de birçok markayı karşılaştıran videolar var onları izleyin bence. Ben neabot lite 2 aldım. Neabotun çöp istasyonlu modelinin aynısını istasyonsuz olarak satmaya baslamislar. İstasyonlu baya gözde olduğu için ve aynı özellikler aldığım üründe de var olduğu için bu markadan tercih ettim. İyi gibi duruyor
Moomm duruyekta evet izledim evet Xiaomi daha yeni olduğu için Türkiye’de servisini oturtamamis o yüzden memnuniyet düşük dediginiz markayı hiç duymadım bi bakayim güle güle kullanın insaAllah memnun kalırsınız iyice deneyimleyince istasyonlu şu an rövanşta gibi gördüm bende
Bebegim_28 Moomm roborock a bende baktım da santim olarak biraz daha yüksek bir kaç mobilyamin altın girmiyor malesef. Alırken yüksekliği de hesaplayın nerelere girecekse sığar mı sığmaz mi vs onlara da dikkat edin😊
Parodianne Moomm kendisi bi haritalama yapıyor her çalıştığında heryeri süpürüyor siliyor ben memnunum
duruyekta Moomm ya aslında başka robot süpürge tanımıyorum kıyas yapamıyorum o yüzden de öneri vermekten çekiniyorum diyelim😊 istasyonlu model çok tercih ediliyor dediğiniz gibi. Benim aldığım cihaz istasyonlunun bütün özelliklerini taşıyor. Bir bakarsiniz. Gönlünüzce bı model bulun insallh
mrbld Moomm teşekkür ederim roborock baya gnlüme yattı buradaki yorumlardan sonra 😊 inşallah siz de memnun olacagınız bi ürün alırsınız şansımız bol olsun güzel bi indirim denk gelsin 🙏🏻😅
Moomm mrbld sevindim sizin adınıza ben vesile olmuş oldum insaAllah memnun kalırsınız ömür boyu kullanırsınız yoksa çok üzülürüm vallahi ☺️ amin amin anneler günü indiriminden bizde nasibimizi alırız insaAllah 🙏
Moomm Mimoza-kizim çok iyi fiyata almışsınız herşeyi ilk gördüğünde aldın aldın yoksa zamanla 3-5 koyuyo derken değmeyen paralara denk geliyo