Kuzucukumsu ZP_1405 bende küçük küçük bacak bölgemde ve kasık bölgemde var baya bi bu zamana kadar bi sıkıntıya sebep olmadı ama hiç ay ama ya oğlumda olursa 2 gündür kafamda bu konu hep
ZP_1405 Kuzucukumsu vallahi bende hiç bilmiyordum önemli bir şey olduğunu, tesadüfen internetten öğrendim. Doktorumuza gösterdim, çocuk nöroloğuna ve cildiyeye yönlendirdi. Bende ve eşimde yok ama leke falan. Siz yine de gösterin isterseniz sizde de varsa
Kuzucukumsu ZP_1405 oğlumun fotoğrafını yükledim şu küçük lekeler dahil toplam 6 tane var off https://imgyukle.com/i/ROykux
Yusufum0633 pirenakovalayanhamsi Ben de onu anlamıyorum işte benim bebeğim 38 haftalık doğdu ama biraz düşük kilolu doğdu ondan sonra nefes durmasıyla yani nefesi azalmasıyla küvezde yatırdılar sonra birkaç tetkik yaptılar genetiği de araştıracağız dediler bir aydır hastanedeyiz ve bu teşhis kondu 17. krom o zaman da hafif biraz kırıklık varmış sonra dediki çocuğunuz NF1 hastası bizde anlamadık ilkkez duydum hayatımda ailemde kimsede yok bizede baktılar bizdede yok oysaki bebeğimde tüp bebek ve doktor kesin tanı diyo ilkkez duyduğum için internete baktım görselde gördüklerim beni çok üzdü eşimde bende düşünmekten kafayı sıyırcaz ama şuan hiç bir lekesi yok mr da çekildi bişey çıkmadı gözdede çıkmadı ama hastalık bu diyorlar 1 ay oldu doğum yapalı hala hastanedeyiz
ZP_1405 Yusufum0633 tüp bebek olup da bu hastalığın çıkması çok garip geldi. Yani genetik herhangi bir hastalığın çıkması çok garip hele bir de sizde yoksa.
pirenakovalayanhamsi Yusufum0633 yani bunlar kriter değil bence hiç bir şekilde. Haftası iyi doğum. İçin kilosu da olağan şeyler dsuk olabilir. 17. Kramozmu etkiliyor evet doğru bu ama bilemedim. Nerde yazıyorsunuz?
Yusufum0633 ZP_1405 Galiba valla 1 ay oldu doğum yapalı hala hastanedeyim ben küçük bir şehirde oturduğum için çocuğumu sevkettirdim strasbourg a burda koydular teşhisi ama yinede Oğlum çıksın Türkiyeyede gelip genetik test verdircem ne kadar sürede çıkıyor türkiyede acaba
Yusufum0633 ZP_1405 Evet işte bende anlamıyorum 1 aysa süper gelcem ordada baktırcam çocuğuma çünkü ailede bir kişide bile yok ne benim ne eşimin ailesinde ama burdaki doktor kesin diyor ama yinede türkiyedede baktırcam
pirenakovalayanhamsi Yusufum0633 vücudunu dikkatli bir şekilde tekrar bir inceleyin bakalım en az bir leke bulunması lazım
Yusufum0633 pirenakovalayanhamsi baktım duştada baktım bugün hiç bir leke yok ben anlamıyorum Fransada yaşıyorum strasbourg da bi üni hastanesinde koydular teşhisi
pirenakovalayanhamsi Kuzucukumsu malesef benziyor. Bende nf hastasıyım. Peki o bütün olan doğduğunda var mıydı? Doktor hiç bir şey demedi mi muane de?
Kuzucukumsu pirenakovalayanhamsi yok hayır bir şey demedi doğumda yoktu ama 1-2 ay sonra oldu ablamın oğlunda da var diye umursamamıştım
Kuzucukumsu pirenakovalayanhamsi bi şey mi olacak oğluma yarına randevu aldım doktora ama çok korkuyorum
Yusufum0633 pirenakovalayanhamsi keşke ablacım bide hiç bişey olmadan gelmiş bi pediyatri bana ağır geçecek diyo ama hiç inanmıyorum bilmiyorum geleceği Allah bilir diyorum
pirenakovalayanhamsi Kuzucukumsu ya bu kadar büyük bir şey çıktıktan sonra keşke doktora sorsaydınız. Yok fiziki bir etkeni çok nadir olur ama sıklıkla kontrol olmanız lazım çünkü olumsuz örnekleri mevcut m ama genelde sadece bu tarz lekeler ile yaşam sürdürüyor
pirenakovalayanhamsi Kuzucukumsu endişe etmeyin olumsuz bir şey olacağını sanmam. Sadece leke ile atlatan çok var. Bende oyle
Kuzucukumsu pirenakovalayanhamsi ya doktor kendi soyup muayene ediyor zaten her ay rutin kontrollerde. Hiçbir şey demedi ben burdan tesadüfen gördüm.
Kuzucukumsu pirenakovalayanhamsi bir de bende de var büyük çocuğumda da var bacak kenarında babamda da vardı hatta ablamın oğlunda da tam göbekte var oğlum günü o yüzden önemsemedim bunun bir hastalık belirtisi olduğunu hiç düşünmedim