withmymother Mettt evet ya öyle bir anlatıyolar ki sanki hayatı kolaylaştıracak gibi 😂 konu bebek olunca saf gibi aman yarım saat dursun diye alıyoruz allahtan sattım ben zarar etmedim çoğu şeyden 👌 yani buharda pişirme aparatı mükemmel
Seymagil Mettt evet ikinci el bakabilirsiniz çok temiz ikinci eller var. Bu arada arkadaş Instagramda ne görüp aldıysam.kizim sevmedi demiş. Bu biraz bebekten bebeğe değişiyor sanırım benim aldıklarımın da hepsini sevdi ki birşeyi almadan güvendiğim hesaplara bakarım ☺️
TalentedMom Mettt temiz olduktan sonra sorun olmaz bence o kadar para vermeye innali gerek yok hatta hiç almasam bile olurmuş
asya123_ ahh cnm bizler buhar makinesiylrmi doğduk büyüdük ne gerek var çok istiyosan çelik süzgeci koy tencerenin ayzına kapat ohh mis gibi yada papates kızarma tenceridi varya içinde teli olan ondan al içine su koy pişir yazık onlara verilen paralar
Babyaystella1 Mettt Bende pişirme aparatı aldım onu kullanıyorum pişirici olsa evet güzel olurdu ama olmazsa olmaz değil bence illa almak için zorlamamak lazım