Gocicim Mettt ya butun sebzeleri suda hasla valla bende ilkten ole yapiodum aparatla doktor sebzelein herseyin suyuda ilsun dedi hepsni corba gbi hasliorum cocugum 2 yasinda masallahi var 🧿
Mettt Gocicim maşallah canım sanırım bende öyle yapıcam sanırım ilk bebeğim böyle herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama ne daha iyi bilemiyorum 😅
Yesillerdeneda İkeadan almıştım buharda pişirme aparatını. Bence makinaya hiç gerek yok. Hiç eksikliğini hissetmedim. Alırım kullanırım sonra satarım diyorsanız, inanın birşeyi almak kolay ama satmak çok zor
Mettt Yesillerdeneda bende ikea dan alabilirim canım paslanma yapmıyor dimi sonrası da cam rende de ezerim diyorum yada çatalla
Mettt Yoruldum herşeyin fiyatı öyle arttı ki 120 lira olan kiwi ürünü olmuş 1000 lira kendimi kandırılmış hissediyorum açıkçası boşa para vermişim gbi geliyor ☺️
withmymother Mettt çatalla ezerseniz pütürlü gıdaya da alışması zor olmaz ben kızımda hep çatal kullandım pütürlüyü severek yedi.
Yesillerdeneda Mettt hayır yapmadı memnunum, ama trendyolda sahtesi olabilir onun markasına iyice dikkat edin
withmymother Mettt buharda pişirme aparatı var. 10 tl gibi bir rakamdı en son. Ek gıdaya geçince ilk 2 ay kadar onu kullandım. Şuan yemek yaptığım için etin yanına falan brokoli haşlıyorum hala. Makineye verilen para çok gereksiz gerçekten. İnstagramdan ne görüp aldıysam kızımm hiç sevmedi iyi ki makineyi de almamışım 😂
TalentedMom Mettt ben ikinci el aldım memnun kaldım ama çok pişmanım çünkü blendır kısmını kullandım 26 aylık oğlum hala pütüelğ sevmez çok yemek seçer blendır yapma sakın çatalla ez mutlaka buharda pişmesi çok iyi ve sağlıklı
ayseeeasln21 Mettt apart alabilirsin canım o daha mantikli illa buharda pişirmek istiyorum dersen ama ben hep suda hasladim 6.ayda biraz da suyunu bırakıyordum öyle daha iştahlı yiyordu
Seymagil Mettt ben yoyko almıştım zamanında. İmkanı olana çok pratik gayet güzel bir ürün. Bu cihaz aynı zamanda sterilizasyon filan yaptığı için benim işimi çok gördü. İmkan dahilindeyse alınmalı değilse tabiki analarımız da bizi makineyle büyütememiş 😂hatta eşim pek mantıklı bulmuyordu söylendi bir kaç defa. Sonra pratik olduğunu görünce önüne gelene sizde alın çok güzel deyip anlatıyor 😂😂😂
withmymother Mettt evet ya öyle bir anlatıyolar ki sanki hayatı kolaylaştıracak gibi 😂 konu bebek olunca saf gibi aman yarım saat dursun diye alıyoruz allahtan sattım ben zarar etmedim çoğu şeyden 👌 yani buharda pişirme aparatı mükemmel
Seymagil Mettt evet ikinci el bakabilirsiniz çok temiz ikinci eller var. Bu arada arkadaş Instagramda ne görüp aldıysam.kizim sevmedi demiş. Bu biraz bebekten bebeğe değişiyor sanırım benim aldıklarımın da hepsini sevdi ki birşeyi almadan güvendiğim hesaplara bakarım ☺️
TalentedMom Mettt temiz olduktan sonra sorun olmaz bence o kadar para vermeye innali gerek yok hatta hiç almasam bile olurmuş