Keskeuyusamm Bir kere aldım çok övüldü diye ama hiç beğenmedim inanılmaz kötü bitirmeden kendi kullandığımız beze geçtim
Keskeuyusamm Mucizemsin21 çok ince ve o iç kısmı çok hırthırt yani sert geldi. Emişi de iyi değil direkt I ıslaklık belli oluyor be kalıbı bir değişik geldi. Sert bir bez canım
Gamzesrbg Mucizemsin21 oğlum doğdu doğalı 15 aylık oldu miniesi kullanıyorum hiçbir sızıntı bişe olmadı biz çok memnunuz
Mucizemsin21 Bugleminannesii denedim canım ya o da yenilenmedenki yine iyiydi ama şimdiki paketi hiç beğenmedim hep sızdırdı
Bugleminannesii Mucizemsin21 Allah Allah ben hepsinden kullanıyorm eskisinden yenisinden sarı paketten fln hıc yaşamadım
Busraaslan Mucizemsin21 ben bir paket almıştım denemek için ama bebeğimin poposunu kızarttığı için kullanamadım
Miyonunannesi Mucizemsin21 bende öyle bunalmıstımkı kızımın poposu oyuk oyuk yara olsu prıma ve molfıxten bunu kullanmaya basladıgım an duzeldı
Mucizemsin21 Kagansmother gece hariç gündüz sık değiştiriyorum ama inanırmısın bez boşken sızdırdığı oluyor ya
Mucizemsin21 Kagansmother bağlamayı mı bilmiyorum dedim video izledim hatta ama yine aynı her markayı denedim nerdeyse anlamadım ki aldığım bezleri hep etrafımdakilere verdim deneyip deneyip onlae çok memnun kalıyor ben değil 😏
aslansmomm Mucizemsin21 bende bir paket almıştım denemek için hem sızdırdı hem de cırtları çok dandik doğru düzgün tutmadı
Mucizemsin21 aslansmomm cırtlar tuttu da daha yeni bağladım sızdırma olcakmı bakcam ama olcak gibi hissediyorum ayıptır söylemesi ped gibi incecik
siyah3430 Mucizemsin21 baby me denedim sızdırmadı. Molfix sızdırdı baby turco sızdırdı. Düşünmeden geçin. Cildinede iyi geldi övenlere inanmıyordum 🤭
Mucizemsin21 siyah3430 baby me hiç görmedim bebem naturali de duydum da denemedim bakiyim bu iyi gelmezse deniyim nerde satılıyor canım
Mucizemsin21 Aezgi umarım bizdede sızdırmaz çok sağol canım bundan sonraki deneyimim prima olcak gibi yaramazsa oda sızdırırsa sorun bende 😂
Babybloom Mucizemsin21 ince olması iyi bir şey zaten. Benim yedek bezim o, bebem natural kullanıyorum o kalmadığında filan minnies kullanıyorum. Şu ana kadar hiç sızdırma yapmadı